2777
2789
عنوان

لاغری

149 بازدید | 28 پست

غذا کم تر میخورم 

میان وعده هام میوه هستش 

خوراکی و...  هم کم کسی تعارف میکنه بر میدارم یا شایدم بعضی وقتا خودم بخرم ولی خیلی کم 

شبا ورزش شکم و ران و.... 

صبح ها هم بعد صبحانه ورزش هوازی 20 دقیقه 

به نظرتون تو چه مدتی چه قدر کم میکنم 

اگه میتونینبهم بگین یا کمکم کنید بچه ها

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

من که بیشتر از اینا خودمو زجر دادم و بجای کم کردن اضافه شدم 

مردای روانی وقتی خانمی از زندگیش دردل میکنه معنیش این نیست که شما گرازا بهش درخواست دوستی بدین .اون شوهرش که الان هار شده واذیتش میکنه اول که با سلام وصلوات آورده توی زندگیش حالا هاری خودشو نشون داده. شماها که اصلا از اول عن هستین .درخواست دوستی ببینم شات ارسال به نی نی یار وتعليق

من خودم تو مرحله کاهش وزنم

هر رژیمی که گرفتم موفق نشدم...الان هفته سومه که کتوژنیک گرفتم وهر دوهفته یه روز یه کوچولو آزاد میذارم خودمو

فعلا ۵کیلو کم کردم

ولی اینم بگما قبل اینکه این رژیمو بگیرم تقریبا یه هفته ای بود هیچ رژیمی نداشتم بخور بخور داشتم یهو اینو شروع کردم

چرا؟ وای خیلی بد میشه🥺😫😫

نمیدونم الانم بهم گفتن تنها راه اسلیو معده اس 

مردای روانی وقتی خانمی از زندگیش دردل میکنه معنیش این نیست که شما گرازا بهش درخواست دوستی بدین .اون شوهرش که الان هار شده واذیتش میکنه اول که با سلام وصلوات آورده توی زندگیش حالا هاری خودشو نشون داده. شماها که اصلا از اول عن هستین .درخواست دوستی ببینم شات ارسال به نی نی یار وتعليق