یکی را میشناسم زنش مدیر شرکت است بعد مرده یک معلم ساده مرده چهار در هفته بیکاره زنه حتی جمعه ها هم سرکار میره بعد مرده میخاد زنش را طلاق بده چون زنش همش درکیر کاره جالب اینه بیشتر هزینه های خونه هم همین زن داده اگر برعکس بود زن هیچ وقت سوهرش را طلاق نمیداد و درکش مبکرد
🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••
میدونی من منظورم اینه اگر جای این دو تا برعکس بود زنه به شوهرش افتخار مبکرد و هوایش را داشت اما اینجا مرده به زنه سرکوفت میرنه منظورم خودخواه بودن مردها است وگرنه این دو تا عاشق بودن مرده اول قبول کرده بود بعد زد زیر حرفش
میدونی من منظورم اینه اگر جای این دو تا برعکس بود زنه به شوهرش افتخار مبکرد و هوایش را داشت اما اینج ...
میفهممتون گلم درک میکنم ببخشید من خیلی رک هستم متاسفانه اما جدی میگم هرچی میگم از تجربه است ولی بله همینطوره اگر برعکس بود خانم به جرعت و عرضه شوهرش افتخار میکرد اما ایشون تازه دوقورتو و نیمش هم باقیه و تربیت اشتباه یه خانواده ای که پسرشون رو لوس کردن و بی مسئولیت بار آوردن و وظیفه زن میدونن جمع کردن مرد رو ...
🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••