با اجازه مصی جان
رشته ژنتیک یه رشته تحقیق محوره اصولا.
رشته جذابیه من دو ترم خوندمش ولی متاسفانه توی ایران آینده روشنی نداره برا همین مجدد کنکور شرکت کردم
شما میتونی اگ شانس بیاری توی ازمایشگاه تحت عنوان کارشناس آزمایشگاه مشغول بشی اما ب ازای هر ده پونزده کارشناس آزمایشگاه یکی دونفر کارشناس ژنتیک(الان اسمش زیست سلولی مولکولیه) استخدام میکنن ک حقوقشون خیلی جاها کمتر از کارشناس آزمایشگاهه
البته که راه موفقیت برای هر رشته ای هست و کاملا ب تلاش فرد بستگی داره
مثلا رشته های مهندسی مهاجرت عالی دارن بازار کار جالبی ندارن
رشته های علوم پزشکی بازار کار خیلی خوبی دارن و مهاجرتشون اکثرا سخته
اما خب ژنتیک و کلا علوم پایه مثل شیمی محض و ... بازار کارشون خیلی کمه مخصوصا در مقطع کارشناسی و ارشد
برای مهاجرت خوبن اما به شرطی ک رزومه قوی داشته باشید مثل ترجمه کتاب و مقاله چون مهاجرت یه پروسه رقابتیه و نمیشه ب معدل و این چیزا اکتفا کرد و اینم یادت باشه اگ هدفت مهاجرته مثلا برای دکترا نمرات و رزومه کارشناسیت بیشتر از هرچیزی مهمه پس کارشناسیتو بیشتر از هرچیزی جدی بگیر
اینایی ک گفتم با توجه ب اطلاعات خودم بود چون از وقتی چشم باز کردم تو محیط دانشگاه و رشته و ...بزرگ شدم و اطلاعاتم تقریبا کامله
بنظرم حالا که اول راهی رشته ای انتخاب کن ک دستتو باز بذاره
مثلا پیرا پزشکیا توانبخشی ها خییلی خوبن یا اگ هدفت مهاجرته دارو پرستاری یا مهندسی ها
تاسیس آزمایشگاه و مراکز مختلف به واسطه این رشته سرمایه اولیه میخواد و این سرمایه رو توی هر کاری بذارید موفق میشید
شما همه جوانبو در نظر بگیر ن فقط یکی دوتا پوئن در آخر کار ک اونم شاید و بایَده
بهرحال موفق باشی عزیزم