2777
2789
عنوان

خبر خوش برای بچه های ژنتیک😍🧬

| مشاهده متن کامل بحث + 15395 بازدید | 214 پست
دوستت چی میخونه اونجا؟ یعنی ناراضیه؟

مهندسی پزشکی

یکیشونم نوروساینس

میگه ایتالیا اقتصادش خوب نیست باید مقصد دومی هم داشت

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

مهندسی پزشکییکیشونم نوروساینسمیگه ایتالیا اقتصادش خوب نیست باید مقصد دومی هم داشت

تو چی؟ قصد مهاجرت داری؟ دوست منم اپلای کرده داروسازی ایتالیا

معجزه خود تویی ...🩵🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو چی؟ قصد مهاجرت داری؟ دوست منم اپلای کرده داروسازی ایتالیا

من بله

ولی فعلا نه 

برنامه دراز مدتمه

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

با این علاقه ای که تو داری هرجا بری موفق میشی

عزیزمی😘

امیدوارم همه کنار هم موفق باشیم و رشد کنیم

وایب تایپیکات خیلی خوبه ولی حیف هیچوقت به عکسات نمیرسم🫠

بیا تاپیک آخرم میذارم😘

سلام عزیزم

من به رشته ژنتیک علاقه دارم و البته هنوز کنکور ندادم

متوجه شدم شماهم انگار ژنتیک میخونی چند تا سوال داشتم 

یه رشته مهندسی ژنتیک داریم که ۴ ساله مدت زمان تحصیلش 

یه رشته ژنتیکم داریم که خیلی سطحش بالاتره و فقط فک کنم دانشگاه تهران میشه خوند 

شما کدومو میخونید؟ فرقشون چیه این دوتا رشته ؟ و آینده شغلی رشته های ژنتیک چطوریه

۱۸ سالمه اگر یه وقت حرفی زدم که ناراحت شدی و نباید میزدم بزار به حساب نادونی و جوونی دوست عزیزم😂🥲

سلام عزیزممن به رشته ژنتیک علاقه دارم و البته هنوز کنکور ندادممتوجه شدم شماهم انگار ژنتیک میخونی چند ...

با اجازه مصی جان 

رشته ژنتیک یه رشته تحقیق محوره اصولا.

رشته جذابیه من دو ترم خوندمش ولی متاسفانه توی ایران آینده روشنی نداره برا همین مجدد کنکور شرکت کردم

شما میتونی اگ شانس بیاری توی ازمایشگاه تحت عنوان کارشناس آزمایشگاه مشغول بشی اما ب ازای هر ده پونزده کارشناس آزمایشگاه یکی دونفر کارشناس ژنتیک(الان اسمش زیست سلولی مولکولیه) استخدام میکنن ک حقوقشون خیلی جاها کمتر از کارشناس آزمایشگاهه

البته که راه موفقیت برای هر رشته ای هست و کاملا ب تلاش فرد بستگی داره

مثلا رشته های مهندسی مهاجرت عالی دارن بازار کار جالبی ندارن

رشته های علوم پزشکی بازار کار خیلی خوبی دارن و مهاجرتشون اکثرا سخته

اما خب ژنتیک و کلا علوم پایه مثل شیمی محض و ... بازار کارشون خیلی کمه مخصوصا در مقطع کارشناسی و ارشد 

برای مهاجرت خوبن اما به شرطی ک رزومه قوی داشته باشید مثل ترجمه کتاب و مقاله چون مهاجرت یه پروسه رقابتیه و نمیشه ب معدل و این چیزا اکتفا کرد و اینم یادت باشه اگ هدفت مهاجرته مثلا برای دکترا  نمرات و رزومه کارشناسیت بیشتر از هرچیزی مهمه پس کارشناسیتو بیشتر از هرچیزی جدی بگیر 

اینایی ک گفتم با توجه ب اطلاعات خودم بود چون از وقتی چشم باز کردم تو محیط دانشگاه و رشته و ...بزرگ شدم و اطلاعاتم تقریبا کامله

بنظرم حالا که اول راهی رشته ای انتخاب کن ک دستتو باز بذاره

مثلا پیرا پزشکیا توانبخشی ها خییلی خوبن یا اگ هدفت مهاجرته دارو پرستاری یا مهندسی ها

تاسیس آزمایشگاه و مراکز مختلف به واسطه این رشته سرمایه اولیه میخواد و این سرمایه رو توی هر کاری بذارید موفق میشید

شما همه جوانبو در نظر بگیر ن فقط یکی دوتا پوئن در آخر کار ک اونم شاید و بایَده

بهرحال موفق باشی عزیزم

سلام عزیزممن به رشته ژنتیک علاقه دارم و البته هنوز کنکور ندادممتوجه شدم شماهم انگار ژنتیک میخونی چند ...

و اینم در نظر داشته باش دیدت نسبت به رشته ها کلی باشه 

مثلا یکی ممکنه پزشک عمومی باشه ولی بیکار باشه 

اما همه میدونیم بازار کار پزشکی عالیه

ممکنه یکی بگه من با کارشناسی رفتم سرکار اما تو نباید ب اون اکتفا کنی 

زیت همچین رشته ایه

رای و نظرت باید با اکثریت باشه و اقلیت

عزیزم شما به مژه و ابرو هات چی میزنی انقد پرن ماشاالله❤️

چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»✨❤️‍🩹                   ازدواج 1403/09/30💍                                                      جدایی1403/۱۲/۲۰❤️‍🩹                                                                  برای تویی ك فراموش نکنی چطور دووم آوردی تو این روزا....💪                                                     

مصی جون درخواست دادم میشه قبول کنی سوال پوستی داشتم ببخشدا گلم

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

معنی اسم پروفایلم دانه ی برف هست😍 تازه وارد هم نیستم چهار بار تعلیق شدم😎 این👈 🌷رو ی دختر مهربون بهم هدیه داده ملکه70♥️♥️