2777
2789
عنوان

ماماناى پسردار بیاین یه لحظه

237 بازدید | 35 پست

سلام

دوستانی که پسر دارید یه سوال دارم ازتون

من پسرم دو سال و نیمه س وحشتنااااک شلوغه

پدری از من دراورده که یوقتا میگم غلط کردم بچه دوم آوردم

باورتون میشه افسردگی بدی گرفتم 

انگار اصلا حرف حالیش نیس یه کاری رو مثلا بگی نکن هزاااااران بار انجام میده حرف هم که نمیزنه در حد ده کلمه

پسرا اکثرا همینن یا این بچه ی من اینجوریه؟🙄

داداشم ۴سالو ۸ ماهشه پدرمو دراورده

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه پسرمم بدتر تازه بزرگتر میشه بدتر بخدا امروز حساب کن با بخاری داشت فوت میکرد تا خاموشش کرد خونه بوی گاز گرفت 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

قرار نیست همه بچه ها مثل هم باشن من پسرم انقد آروم بود و حرف نمیزد که گاهی براش گریه میکردم 

الان کلاس چهارمه انقد شلوغ بازی در میاره باور کن روز به روز بچه تر میشه ولی من لذت میبرم چون یکم دیگه بزرگ بشن خود بخود ازمون دور میشن 

پسرم دو سال و سه ماهشه لجباز که هست بگم نکن بدتر انجام میده....سعی میکنم توجه نکنم بهش 

اما جمله ی کوتاه میگه 

مثل مامان خوابیدی 

بابا رفته سرکار اینطوری حرف میزنم 

پشت هم نمیتونه جمله بگه....

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

مادر یه پسر ۴ سال و نیمه هستم 

گاهی میشینم وسط خونه زاااار میزنم😶😂بعد از حال و روز خودم خنده م میگیره 

بچه ها هم مقصر نیستنا زمان ما بچه ها همیشه وسط بچه های خاله و دایی و عمه و..وول میخوردن یا تو کوچه بودن یا تو خیاط داشتن میزدم سر و کله جوجه و چمیدونم مارمولک و...

الان تو ۴ دیواری حبسن

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

😂😂😂 الهی منم انار خورده بود پوستشو ریخته بود تو کشوی میز تلویزیون

🤦🤦خسته شدم از دست این کارهاش بچه نیس شش سالش داره تموم میشه دوهفته دیگه پیش فعال بی تاثیر نیس

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم