2777
2789
عنوان

ماماناى پسردار بیاین یه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 35 پست
🤦🤦از داغ دلم چی بگم برات تازه خوبش بخدا بشکه آب لوله گذاشتم تو حیاط دید اون روز رفته روشن بخدا ی د ...

ولی من افسرده شدم

هیچ کاری واسه خودم نمیتونم انجام بدم 

مهد هم نمیتونم بذارم فعلا

بخدا ناشکری نمیکنم خیلی خیلی دوستش دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی من افسرده شدمهیچ کاری واسه خودم نمیتونم انجام بدم مهد هم نمیتونم بذارم فعلابخدا ناشکری نمیکنم خی ...

کاملا درکت میکنم من امسال پیش نرفت حالا دارم میبرمش رفتار درمانی توکل به خدا گفتن بهم هرروز صدتا ذکر یاعلی اصغر بگو گفتم فردا پاک بشم بگم 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

من اگر پسرم بچه اولم میشد تک فرزند میموندبه هوای دخترم و آروم و منطقی بودنش دومی رو آوردم

آروم میشه منم بچه خواهر شوهرم همین بود دخترش آرومممم بود سکوت اصلا به دل مینشست ولی پسرش زلزله بود بعد سه سالگی شد مثل خواهرش آروم تاثیر کرد بهش انشاالله پسرتون اینطوری میشه 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

آروم میشه منم بچه خواهر شوهرم همین بود دخترش آرومممم بود سکوت اصلا به دل مینشست ولی پسرش زلزله بود ب ...

ان شاالله

ولی منم میخوام ببرمش دکتر 

بعضا میگم بیش فعاله شاید 

ان شااللهولی منم میخوام ببرمش دکتر بعضا میگم بیش فعاله شاید

اره ممکنه پیش فعال باشه پسر خودمم پیش فعال انشاالله که چیزی میس