shakibaazimi1 مدیر استارتر عضویت: 1400/07/06 تعداد پست: 47 عنوان روز پدر برای کسی که عزاداره 39 بازدید | 6 پست یکی از اقوام درجه یک، عزاداره.ما برای روز پدر هنوز کادو ندادیم و میخوایم امشب بریم خونشون.بنظرتون یه پیراهن مردونه رنگ ملیح بخرم خوبه؟هرسال کیک میگرفتیم اما نمیدونم چی جایگزینش کنم که برای عزا مناسب باشه و حالت جشن نداشته باشه 1403/10/26 | 19:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پرتقالتامسونم عضویت: 1401/03/19 تعداد پست: 32909 رنگ روشن نباشه لباسش ، رنگ روشن و ملیح جالب نیست یکدفعه بعد لباس مشکی بپوشن دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
shakibaazimi1 مدیر استارتر عضویت: 1400/07/06 تعداد پست: 47 رنگ روشن نباشه لباسش ، رنگ روشن و ملیح جالب نیست یکدفعه بعد لباس مشکی بپوشن ملیح منظورم رنگهایی که جیغ نباشن.اشتباه گفتم😅مثلا طوسی یا سرمه یا آبی کاربنی مات
shakibaazimi1 مدیر استارتر عضویت: 1400/07/06 تعداد پست: 47 خودت یه کیک درست میکردی ، یه کاکائو بگیر اتفاقا بهش فکر کردم. فکر کردم شاید مناسب نباشه
پرتقالتامسونم عضویت: 1401/03/19 تعداد پست: 32909 ملیح منظورم رنگهایی که جیغ نباشن.اشتباه گفتم😅مثلا طوسی یا سرمه یا آبی کاربنی مات خوبه بنظرم. ثوابم داره لباس مشکی رو از تن عزادار در آوردن 💙 دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
shakibaazimi1 مدیر استارتر عضویت: 1400/07/06 تعداد پست: 47 خوبه بنظرم. ثوابم داره لباس مشکی رو از تن عزادار در آوردن 💙 ممنون عزیزم