2777
2789
عنوان

😂💔ذهن پوسیده

189 بازدید | 12 پست

امروز زن پسر داییم رو دیدم اومدن سلام و علیک و فلان این یکم خوله انگار یطوریه به بابام گفت که من نامزدیم؟

بابام گفت نه بابا هنوز راهنماییه و فلان درس داره میخونه 😐💔مگه چیم که تو سن کم نامزدی کنم 

شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بعضیا کلا با افکار و عقاید پوسیده بزرگ شدن و سعی برای ارتقا دادن خودشون نکردن...

آره بعد بابام همیشه میگه اصلن ازدواج نکن ب من چه😂💔

آره بعد بابام همیشه میگه اصلن ازدواج نکن ب من چه😂💔

بخدا یکی از دوستام تمام زن دایی هاش دبیرستان تموم نکردن ازدواج کردن همه سه تا بچه افتخار هم می‌کنن هیچ کدوم هم خوشبخت نیستن:| گیر دادن به دوستم که چرا رفتی دانشگاه پول مقاله مگه

خودت باش.
چه ربطی داشت ی سوال پرسید مگه باید چیزیت باشه ک نامزد کنی تو سن پایین

نه ولی احیانا کسی هم که حتا داشته باشه هم نباید سوال کرد آخه چه سوالیه به کسی چه ربطی داره 😂

نه ولی احیانا کسی هم که حتا داشته باشه هم نباید سوال کرد آخه چه سوالیه به کسی چه ربطی داره 😂

چرا نباید سوال کنه 

مشکلش چیه اخه

👑کوروش بزرگ👑         گفتم نژاد پاکت؟گفتا که آریایی!گفتم از چه قومی گفتا که بختیاری!👑🎹خوزستان💚✌

بخدا یکی از دوستام تمام زن دایی هاش دبیرستان تموم نکردن ازدواج کردن همه سه تا بچه افتخار هم می‌کنن ه ...

😂منم زیاد دیدم بخاطر همیناس که اینطوری سوال میکنن 

چرا نباید سوال کنه مشکلش چیه اخه

خوب ما هیچ صمیمت و رفت و آمدی با اینا نداریم 

کلن قدیما به دخترای ۲۰ سال به بالا میگفتن برام عجیب بود چرا باید فکر کنه دختر ۱۴ ساله نامزد داره البته هستن و کم

خوب ما هیچ صمیمت و رفت و آمدی با اینا نداریم کلن قدیما به دخترای ۲۰ سال به بالا میگفتن برام عجیب بود ...

بنظرم سوالی نیست ک باعث ناراحتی شه 

اخه مثلا منو هم دانشگاهی مامانم دیده بود حتی یبارم ندیدمش ولی ازم پرسید ۱۵ سالم بود اون موقع بنظرم چیزی نیست 

👑کوروش بزرگ👑         گفتم نژاد پاکت؟گفتا که آریایی!گفتم از چه قومی گفتا که بختیاری!👑🎹خوزستان💚✌

بنظرم سوالی نیست ک باعث ناراحتی شه اخه مثلا منو هم دانشگاهی مامانم دیده بود حتی یبارم ندیدمش ولی ازم ...

آره خوب چیزی نیست که آدمو ناراحت کنه ولی به ذهنیت و عقاید اون افراد برمیگرده و من اولین بارم بود که این سوال ازم میشد بخاطر تغییرات جامعه کم پیش میاد گسی بپرسه 

آره خوب چیزی نیست که آدمو ناراحت کنه ولی به ذهنیت و عقاید اون افراد برمیگرده و من اولین بارم بود که ...

بله درسته