من چهارساله موهام رنگ نکردم ،موهای خودم خرمای لخت تا پایین کمرمه ماشالله بلنده حالا هم دلم تغییر میخواد هم میترسم رنگ موهام خراب کنه بخاطر غم پسرم یکم موهام سفید شده به نظرتون رنگ کنم
..بالاخره اسم عشقم ن تنها تو شناسنامه من اومد بلکه اسممون کنار هم تو شناسنامه س تا وروجک هم اومد...بعد ۴ سال دوستی و تلاش برای رسیدن سال ۹۳ ب هم رسیدیم...آقایونی ک تا تاپیک دعوا و قهر ازم میبینید درخواست میدید من اگر با شوهرم جنگ جهانی هم کنم بازم ی تار موشو ب هیچکس نمیدم ...افتاد؟؟؟
یعنی تازه رنگهای قبلی از رو موهام رفته موی خودم برگشته فقط چون یکم سفید شده دوست دارم رنگ کنم ، واینکه من زیاد آریشگاه نمیرم الان هیچ خرجی ندارم شوهرم بد عادت شده
اره ی بار کل موهام دکلره کردم موهام سوخت کلی خرج کردم تا موهام سالم شد اگه بخوام فقط رنگ خالی میکنم
منم همیشه موهامو دکلره میکردم
منم موهام لخت و خرمایی
دیگه نزدیک ۳ ساله رنگ نکردم
..بالاخره اسم عشقم ن تنها تو شناسنامه من اومد بلکه اسممون کنار هم تو شناسنامه س تا وروجک هم اومد...بعد ۴ سال دوستی و تلاش برای رسیدن سال ۹۳ ب هم رسیدیم...آقایونی ک تا تاپیک دعوا و قهر ازم میبینید درخواست میدید من اگر با شوهرم جنگ جهانی هم کنم بازم ی تار موشو ب هیچکس نمیدم ...افتاد؟؟؟
ولی یه مسئله فکرم درگیر کرده نکنه شوهرم به زنای دیگه نگاه کنه چون من موهام دوست دارم رنگ نمیکنم ، البته خودش میگه اصلا رنگ نکن من موهاتو همینجوری دوست دارم ولی بازم فکرم درگیره