2777
2789
عنوان

رنگ مو

127 بازدید | 15 پست

من چهارساله موهام رنگ نکردم ،موهای خودم خرمای لخت تا پایین کمرمه ماشالله بلنده حالا هم دلم تغییر میخواد هم میترسم رنگ موهام خراب کنه بخاطر غم پسرم یکم موهام سفید شده به نظرتون رنگ کنم 

دکلره نکن

فقط رنگ کن 

هایلایت 

..بالاخره اسم عشقم ن تنها تو شناسنامه من اومد بلکه اسممون کنار هم تو شناسنامه س تا وروجک هم اومد...بعد ۴ سال دوستی و تلاش برای رسیدن سال ۹۳ ب هم رسیدیم...آقایونی ک تا تاپیک دعوا و قهر ازم میبینید درخواست میدید من اگر با شوهرم جنگ جهانی هم کنم بازم ی تار موشو ب هیچکس نمیدم ...افتاد؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی تازه رنگهای قبلی از رو موهام رفته موی خودم برگشته فقط چون یکم سفید شده دوست دارم رنگ کنم ، واینکه من زیاد آریشگاه نمیرم الان هیچ خرجی ندارم شوهرم بد عادت شده

اره ی بار کل موهام دکلره کردم موهام سوخت کلی خرج کردم تا موهام سالم شد اگه بخوام فقط رنگ‌ خالی میکنم

منم همیشه موهامو دکلره میکردم

منم موهام لخت و خرمایی

دیگه نزدیک ۳ ساله رنگ نکردم

..بالاخره اسم عشقم ن تنها تو شناسنامه من اومد بلکه اسممون کنار هم تو شناسنامه س تا وروجک هم اومد...بعد ۴ سال دوستی و تلاش برای رسیدن سال ۹۳ ب هم رسیدیم...آقایونی ک تا تاپیک دعوا و قهر ازم میبینید درخواست میدید من اگر با شوهرم جنگ جهانی هم کنم بازم ی تار موشو ب هیچکس نمیدم ...افتاد؟؟؟

منم همیشه موهامو دکلره میکردممنم موهام لخت و خرماییدیگه نزدیک ۳ ساله رنگ نکردم

من واقعا عاشق موهای خودم الان نزدیک رونمه موهام حتی دلم نمیاد ی ذره ازش کوتاه کنم ،حیفه موهای خودت قشنگ تره ،حیف که موهام خیلی زود شروع کرد سفید شدن

ولی یه مسئله فکرم درگیر کرده نکنه شوهرم به زنای دیگه نگاه کنه چون من موهام دوست دارم رنگ نمیکنم ، البته خودش میگه اصلا رنگ نکن من موهاتو همینجوری دوست دارم ولی بازم فکرم درگیره

هیچی مثه رنگ طبیعی مو نمیشه تازه یکم سفیدم که میاد توش خییلی قشنگ تر و جذاب تر میشه😍البته این نظر ش ...

خودم موهام خیلی دوست دارم با سفیداش هم قشنگه ولی چون عید میرم پیش مامان بابام نمیخوام ناراحت بشن ولی فعلا پشیمون شدم