shoooookranehhhhh مدیر عضویت: 1398/12/28 تعداد پست: 8437 عنوان کدوم زبان بهتره برای یادگیری | مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 33 پست من انگلیسیم ۲ سال دیگه تموم میشه میرم برای مدرک ttcاز بین زبان های ترکی استانبولی،ارمنی، روسی و عربی کدوم بهتره که یاد بگیرم؟ لطفا لایک نکنید💚 1403/10/26 | 15:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
78fatmagol عضویت: 1401/04/16 تعداد پست: 8897 به این چیزا فک نکن اصلاکشور به درد نخوریهبه زبان های اروپایی فک کنمتو اسیا فقط چینی و عربی بقیه رو ب ... فکر کن* ماه دلم....درمون دلم دیدار توعه....چجوری آرومش کنم دلی رو که اینجور گرفتار توعه 💜
زنبوریییییی عضویت: 1402/03/24 تعداد پست: 5144 فرانسه خیلییی تلفظش سخته آها راستی کره ایم خوبه من تصمیم دارم یاد بگیرم فیلم کره ای بدون سانسور بدون زیر نویس ببینم😂 احترام به همه،اعتمادبه هیشکی
shoooookranehhhhh مدیر استارتر عضویت: 1398/12/28 تعداد پست: 8437 به این چیزا فک نکن اصلاکشور به درد نخوریهبه زبان های اروپایی فک کنمتو اسیا فقط چینی و عربی بقیه رو ب ... جدیی؟ فکر میکردم کشور خوبی باشه😂💔 یکی اینجا گفت فرانسه یا آلمانی بخون لطفا لایک نکنید💚
shoooookranehhhhh مدیر استارتر عضویت: 1398/12/28 تعداد پست: 8437 آها راستی کره ایم خوبه من تصمیم دارم یاد بگیرم فیلم کره ای بدون سانسور بدون زیر نویس ببینم😂 چینی عم خوبهه😂 لطفا لایک نکنید💚
lia_boghossian عضویت: 1403/08/15 تعداد پست: 1853 گلی چینی و روسی میتونه بهت کمک کنهچون ما تجارت زیادی با این دو کشور داریمو همچنین این دو کشور بیشترین گردشگر رو توی ایران دارن همون «اایزابل» هستم.
shoooookranehhhhh مدیر استارتر عضویت: 1398/12/28 تعداد پست: 8437 گلی چینی و روسی میتونه بهت کمک کنهچون ما تجارت زیادی با این دو کشور داریمو همچنین این دو کشور بیشتر ... مرسی قندعسل💚🥹 خودمم روسی رو ترجیح میدم ولی بهم گفتن کشور خوبی نیست و ارزش نداره و فلان ناامید شدم لطفا لایک نکنید💚
78fatmagol عضویت: 1401/04/16 تعداد پست: 8897 جدیی؟ فکر میکردم کشور خوبی باشه😂💔 یکی اینجا گفت فرانسه یا آلمانی بخون نه عزیزم نمیخواد یاد بگیریچند وقت پیش ویدیوش در اومده بود چن تا دانشجوی ایرانی رو کتک میزدنحیف اون وقتی که برای روسی بخوای بزاریمن داشتم یاد میگرفتم گذاشتمش کنار خیلی وقتهاز نظر سیاسی هم نمیخواد زیاد باز کنم ولی روسیه در قدیم خیلی به ما ظلم کرده ماه دلم....درمون دلم دیدار توعه....چجوری آرومش کنم دلی رو که اینجور گرفتار توعه 💜
shoooookranehhhhh مدیر استارتر عضویت: 1398/12/28 تعداد پست: 8437 نه عزیزم نمیخواد یاد بگیریچند وقت پیش ویدیوش در اومده بود چن تا دانشجوی ایرانی رو کتک میزدنحیف اون و ... اهان درستههمتشکرم از راهنماییت💚💋 لطفا لایک نکنید💚
lia_boghossian عضویت: 1403/08/15 تعداد پست: 1853 مرسی قندعسل💚🥹 خودمم روسی رو ترجیح میدم ولی بهم گفتن کشور خوبی نیست و ارزش نداره و فلان ناامید شدم ببین یادی ببینی هدفت از یادگیری زبان چیهایران پر گردشگر روسی هستشمیتونی مترجم اونا بشی و درآمد کسب کنیاگر قصد مهاجرت داری ، بله روسیه ارزش نداره همون «اایزابل» هستم.
lia_boghossian عضویت: 1403/08/15 تعداد پست: 1853 ببین یادی ببینی هدفت از یادگیری زبان چیهایران پر گردشگر روسی هستشمیتونی مترجم اونا بشی و درآمد کسب ک ... باید• همون «اایزابل» هستم.
78fatmagol عضویت: 1401/04/16 تعداد پست: 8897 مرسی قندعسل💚🥹 خودمم روسی رو ترجیح میدم ولی بهم گفتن کشور خوبی نیست و ارزش نداره و فلان ناامید شدم بازم خودت میدونیاگه یه راهی رو انتخاب کردی با حرف بقیه نا امید نشومن فقط راهنماییت کردم ماه دلم....درمون دلم دیدار توعه....چجوری آرومش کنم دلی رو که اینجور گرفتار توعه 💜
sarah_manning عضویت: 1402/10/02 تعداد پست: 4417 اسپانیایی یاد بگیر. کلی کشور هستن اسپانیایی صحبت میکنن.
shoooookranehhhhh مدیر استارتر عضویت: 1398/12/28 تعداد پست: 8437 بازم خودت میدونیاگه یه راهی رو انتخاب کردی با حرف بقیه نا امید نشومن فقط راهنماییت کردم متشکرم عزیزم از وقتی که برام گذاشتیتغییرش دادم به فرانسوی🥲 لطفا لایک نکنید💚
shoooookranehhhhh مدیر استارتر عضویت: 1398/12/28 تعداد پست: 8437 ببین یادی ببینی هدفت از یادگیری زبان چیهایران پر گردشگر روسی هستشمیتونی مترجم اونا بشی و درآمد کسب ک ... برای مهاجرت چرا ارزش نداره؟ اینو نمیدونستم لطفا لایک نکنید💚
78fatmagol عضویت: 1401/04/16 تعداد پست: 8897 متشکرم عزیزم از وقتی که برام گذاشتیتغییرش دادم به فرانسوی🥲 موفق باشی عزیزم ماه دلم....درمون دلم دیدار توعه....چجوری آرومش کنم دلی رو که اینجور گرفتار توعه 💜