آربیان۷۴۹ مدیر استارتر عضویت: 1403/03/18 تعداد پست: 240 عنوان پارسال بیشتر لباس میخریدم امسال هیچ 117 بازدید | 6 پست دلیلش قسطای زیاده که امسال هم قرعه شرکت کردم هم وام گرفتمجای خالی ندارم واقعا افسرده شدم چقد خوبه پول خرج کردنامسال زمستون چسبیدم تو خونه اصلا دوس ندارم برم بیرون 1403/10/26 | 14:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جهارنا عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 22905 دلیل من لباسهای زشتیه که آوردن اه دو تا لباس خوب آدم نمیتونه پیدا کنه اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم. میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((
selenophile_ عضویت: 1402/05/22 تعداد پست: 2180 منم همینجوراونقد ناشکری کردم از برج شیش مریض شدم افتادم تو خونه☹️مطمئنم بخاطر ناشکر بودنمه ازبس نق زدم زبونم ب حرف بد چرخید خدا همه چیو ازم گرفت الان پامو ازخونه بیرون نمیتونم بزارمبرام دعاکنید زودتر خوب شم😞 یکجا خسته شدم، شاید هم ناامید شدم،نشستم،دست برداشتم از جنگیدنهای بیفایده برای آنچه نیست،اینباررضایت دادم که خدا بنویسد، بخواهد...
آربیان۷۴۹ مدیر استارتر عضویت: 1403/03/18 تعداد پست: 240 دلیل من لباسهای زشتیه که آوردن اه دو تا لباس خوب آدم نمیتونه پیدا کنه اره همه کوتاه چیه ادم راه بره باسنش بیرون باشه😃
دخترآروم عضویت: 1397/10/07 تعداد پست: 13449 دلیل من لباسهای زشتیه که آوردن اه دو تا لباس خوب آدم نمیتونه پیدا کنه من خیلی لباس میخرم باورت میشه شوهرم اصلآ فرقشونو نمیدونه همش کت کت کت ژاکارد و شنل فقط قدشون کوتاه میکنند هيچ تنوعی نداره امضامو دیدی ی صلوات بفرست
آربیان۷۴۹ مدیر استارتر عضویت: 1403/03/18 تعداد پست: 240 من خیلی لباس میخرم باورت میشه شوهرم اصلآ فرقشونو نمیدونه همش کت کت کت ژاکارد و شنل فقط قدشون کوتاه م ... اره نتونستن مد جدید بسازن اومدن کوتاه کردن