2777
2789

نی نی یارا تو تاپیک نمیان

وقتی یکی ناراحتتون کرد و دلتون رو شکست زود نگید عیبی نداره، چیزی نیست نذارید شکستن‌ دلتون‌ واسه آدما عادی بشه اونموقع دیگه چیزی ازتون نمیمونه.یه نقاش هنرمند نی نی سایتی🧚‍♀🎨

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نی نی یار ۱ که تو تاپیکا نمیاد. 

باید روزهای زوج غیرتعطیل از ساعت ۱۰و۳۰ تا ۱۲ و ۱۴ تا ۱۵ لینک تاپیکت رو تو خصوصی براش ارسال کنی. روزی یک تاپیک فقط هم موضوعات خیلی شخصی وخصوصی رو پاک میکنه نه همه موضوعات 

خداوند به من نزدیکترین است
و همیشه حامی من
آره منم تا الان سه تا لینک دادم داخل شخصیشون که حذف کنن ولی حذف نشده و کاری نکردن

باید موضوع تاپیکت خیلی شخصی و خصوصی باشه وگرنه حذف نمیکنه

و همیشه حامی من
من چندین بار به نی نی یار پیام دادم که نام کاربریمو می خوام عوض کنم اشتباه تایپی بوده یا اکانتمو حذف ...

نام کاربری فقط ۴۸ ساعت اول عضویت . 

و همیشه حامی من
اره میدونم برا همین گفتم اکانتمو حذف کن دوباره بسازم با نام کاربری درست بازم نکردن

اکانت کامل حذف نمیشه 

برو پایین صفحه قسمت تماس با ما

وارد صفحه چت میشی درخواست تعلیق بده 

در هیچ صورتی اکانتت کامل حذف نمیشه

همون «اایزابل» هستم.

من چندین بار به نی نی یار پیام دادم که نام کاربریمو می خوام عوض کنم اشتباه تایپی بوده یا اکانتمو حذف ...

نام کاربری که اصلا عوض نمیشه، باید شرایط خاصی باشه که عوض کنن

ذوقی چندان ندارد.. بی گربــــه زندگانی...♥️🐈