2777
2789
عنوان

معدل ترم یک

348 بازدید | 30 پست

معدل ترم اولم اصلا خوب نشد🫠

خیلی الان ناراحتم احساس شرمندگی دارم نمیدونم چرا اینجوری شد من توقع بالاتر داشتم شاید چون تو کلاسا ساکتم اساتید خیلی آشنا نیستن و ....

میخوام بدونم ترمای دیگه اگر خوب بخونم تو بحثا شرکت کنم و و و و... معدلم بالای ۱۹ میشه؟ 

و اینکه این ترم که خراب شد خیلی تاثیر داره توی معدل لیسانسم؟

به قول استادمون دانشگاه مهم پاس شدنشه 

معدلت ۱۹ یا ۱۷ فرقش چیه؟؟؟ 

تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ترم اول همیشه سخته ناراحت نباش

به پختگی که برسی می‌فهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدم‌ها شوی.به پختگی که برسی می‌فهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی می‌فهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاش‌های بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف می‌کنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوت‌ها و حرف‌ها خم به ابرو نمی‌آوریفقط لبخند می‌زنی و به راهت ادامه می‌دهی و کار خودت را می‌کنی

به قول استادمون دانشگاه مهم پاس شدنشه معدلت ۱۹ یا ۱۷ فرقش چیه؟؟؟

🤣🤣🤣چه استاد خوبی 

واقعا فرقی نمیکنه؟معدل لیسانس مثلا خوبه باشه

بخدا نمیدونم گروه دانشگاه و باز میکنی همه میگن ۲۰ شدیممم همرو

چقدر شما ها همتون زرنگ هستید فکنم منم که هیچ وقت نتونستم دبیرستان ۱۹بشم بماند دانشگاه

😂😂😂😂ای وای چراا

من معدل دیپلمم خوب بود واسه همین ناراحت شدم دانشگاه اینجوری شده

🤣🤣🤣چه استاد خوبی واقعا فرقی نمیکنه؟معدل لیسانس مثلا خوبه باشهبخدا نمیدونم گروه دانشگاه و باز میکن ...

الکی میگن نه چه فرقی داره مهم قبول شدنت تو ارشد هست 

حالا با ۱۷ یا ۱۹ فرقی نداره

تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇