2777
2789
عنوان

معدل ترم یک

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 30 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین دانشگاه مثل مدرسه نیست بعضی وقت ها هم همه جوره کامل حاضر میشی نمره هاتم بالا ولی معدل از ۱۷ نمیاد بالاتر چون مثل مدرسه هفت هست تا درس نیست ۲۰ واحده یا کلا به چیزای زیادی بستگی داره معدلت بالا ۱۵ یا ۱۶ میشه بدون خوبی دیگه عین مدرسه دنبال ۱۸ ۱۹ نباش و اینکه ملاک دانشگاه حالا پاس شدنه چون وضعیت خیلی پیچیده و سخت تره و درس ها تخصصی تر حالا خیلی برات مهم باشه دیگه نمره هات بالا ۱۵ ۱۴ باشه معدل لیسانس میخوای چیکار کنی اخه

من با معدل 14 از دانشگاه دولتی فارغ التحصیل شدم الان استخدام سازمان دولتی شدم من با آزمون استخدامی اومدم اداره مون . ولی 90 درصد همکارهام با پارت از دانشگاه های غیرانتفاعی و آزاد هستند . معدل هیچ تاثیری هیچ جا نداره فقط بخواهی بری خارج شاید ریزنمرات بعضی دانشگاه ها بخواند

خدایا شکرت

ببین دانشگاه مثل مدرسه نیست بعضی وقت ها هم همه جوره کامل حاضر میشی نمره هاتم بالا ولی معدل از ۱۷ نمی ...

واقعا اینجوریه؟

میگم چون من آشنایی ندارم تو گروه بچه های دانشگاهم همه هی میگن آره اینو ۲۰ شدیم اونو ۲۰ شدیم خفنیم فلانیم گفتم شاید من خیلی خراب کردم 

من با معدل 14 از دانشگاه دولتی فارغ التحصیل شدم الان استخدام سازمان دولتی شدم من با آزمون استخدامی ا ...

خداروشکر خب . موفق باشید💕

آها پس احتمال داره خیلی هاشونم نخوان؟ چون من دوست داشتم حالا واسه ترم های آخر بتونم برم اگر بشه

معدل ۱۹ دیگ تاپ دانشگاه است عزیزم مثل اینک نمیدونی حالا چن شدی اگ بالای ۱۷ شدی الفی

۱۶ واحده کلا 

ی سه واحدی ۱۷ شدم . دوتا دو واحدی ۱۷ شدم.  ی دو واحدی ۲۰ شدم . زبان هنوز مونده . ی ۴ واحدی ام هنوز نمره نداده . ی دو واحدی دیگه ۱۶�

حساب کردم احتمالا بالای ۱۷ نشم

خداروشکر خب . موفق باشید💕آها پس احتمال داره خیلی هاشونم نخوان؟ چون من دوست داشتم حالا واسه ترم های ...

ممنون ازتون. راستی تاپیک هاتون را یه نگاهی انداختم شما حسابداری میخونید غیر انتفاعی؟؟؟ پسرم میخواد تغییر رشته بده میخوام بببینم حسابداری بهتره یا رشته های مدیریت؟؟

خدایا شکرت

واقعا اینجوریه؟میگم چون من آشنایی ندارم تو گروه بچه های دانشگاهم همه هی میگن آره اینو ۲۰ شدیم اونو ۲ ...

نه بابا ترم اولن داغن زیاد چرت پرت میگن بزار بری ترم های بالاتر میفهمی چی میگم

ببین منم خیلی درس میخونم بخاطر اینکه رشتم دوست دارم فقط ولی بخدا گاهی درد آدم فقط پاس شدنه اونا هنوز از جو مدرسه خارج نشدن

و اینکه معدل لیسانس مهم نیست مهم فقط اینه بگیری چون اگر بخوای ارشد بری باید کنکور بدی به معدل این داستان ها نیست

عه😂🧘‍♀خب خداروشکر خیالم راحت شدمرسی ازت

در این حد برات بگم که این ترم ۱۷ واحد داشتم هیچکدوم زیر ۱۸‌نبود جز یکی شدم ۱۳ اونم استاده پوفیوز بود به کسی نمره نداده بود حتی حق خودشو

معدلم شده ۱۶ خورده ای با اینکه میگم نمره بد ندارم اصلا جز این

کلا دانشگاه سیستمش‌ غیر قابل پیش بینیه

ممنون ازتون. راستی تاپیک هاتون را یه نگاهی انداختم شما حسابداری میخونید غیر انتفاعی؟؟؟ پسرم میخواد ت ...

بله حسابداری میخونم دانشگاه آزاد رفتم ولی 

مدیریت اینطور که من تحقیق کردم مدیریت مالی بهتره . اما حسابداری هم واسه گرایش ارشد میشه مدیریت خوند خودم قصدم همینه اما حسابداری و مدیریت مالی تقریبا تو ی سطحن