2777
2789
عنوان

درد و دلای عشقم ساعت سه صبح

776 بازدید | 59 پست

اینا یی که میزارم درد و دلای عشقمه که ساعت سه شب برام نوشته و من الان بیدار شدم خوندم نمی‌دونم چه جوابی بدم ب نظرتون وی بنویسم براش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه مثه من که دست رو هرچیزی و هرکار قشنگ یا دلخوشی ای که میذاره ، به صبح نرسیده بهش میفهموننن که تو واسه دلخوش بودن و دلخوش موندن به دنیا نیومدی !! 

تو به دنیا اومدی که فقط ته دلت همیشه پره غصه باشه و از نشدنا و نرسیدنا و نداشتنا ، عبرت باشی واسه بقیه که مبادا کسی اشتباه بکنه !!! 

مبادا کسی نداشته باشه ، به چیزایی که میخواد نرسه ! 

بهم فهموندن که باید یه لنگ در هوا وایسم ، پلک‌نزنم ، نفس نکشم ، که نکنه با حواس پرتی من ، حواس یه عده دیگه پرت بشه و از زندگی کردن و خوش گذروندن و خندیدن جا بمونن ! 

نه عزیزم ، تو مقصر نیستی ، تو هم حق داری ، تو هم اکه شرایط زندگیت اینجوری نبود ، یه دختر آزاد تر بودی ، مطمنم یه چیزی دیگه انتخاب میکردی ، یجور دیگه با یه کس دیگه ادامه می‌دادی . نه پسری که تموم زندگیش بدشانسی و تنهایی و غصه و بلاتکلیفیه . پسری که نمیتونه دلخوشی ای داشته باشه . یا اگه به چیزی دلش خوش میشه ، باید تموم‌شبو با ترس و دلهره سر کنه و منتظر این باشه که فردا دیگه روز قشنگی نیست و دوباره باید زحمت بکشه واسه دلخوش شدن و ساعتی دلخوش موندن !! 

اینارو نمیگم دلت برام بسوزه ها ، اینا رو میگم که بدونی حتی تو هم‌ اگه با من اینجوری رفتار می‌کنی ، من گله ای ندارم ازت . من تموم‌ عمرمو همینجوری زندگی کردم . برعکس بقیه که تا ع خواب پاشدن همه‌چی براشون از آسمون بارید و بدون هیچ زحمتی خوشبختی رو از خواب شب به بیداری صبحشون رسوندن ، من واسه یه دلخوشی ساده و یه حال خوشه زورکی ، باید تا خوده شب زحمت می‌کشیدم و عرق میریختم. 

راس گفتنا ، ما به دنیا اومدیم ، ولی دنیا به ما نیومد ..

وقتی میبینم هرچقدر زور میزنم و تلاش میکنم ، تهش هنوز به خودم و زندگی و جوونیم بدهکارم ، حالم بد میشه و دلم خیلی میگیره ..

وقتی میبینم اونایی که نصف قدمم ندارن ، اونایی که نصف درک و احساسمو ندارن ، اونایی که نصف معرفت و سوادمو ندارن ، اونایی که یه روزایی ارزوشون بود من بهشون نگاه کنم چه برسه جواب سلامشونو بدم و باهاشون حرف بزنم ، الان برام قبقبه باد می‌کنن و تو ماشینایی که از همون خواب شب و بیداری صبحشون بهش رسیدن ، بدون اینکه براش ذره ای زحمت کشیده باشن ، وقتی اونارو‌ اونجا و خودمو اینجا میبینم ، هر ثانیه خودمو هزار بار تف و‌لعنت میکنم ..

من تو همین شرایطمم جوری زندگی کردم که اینا که نه ، شاید شاهم با اون بی‌خیالی و حال خوش ، زندگی نکرد. اما از اینکه الان باید واسه چیزای ساده ی زندگی ، واسه داشتن یه چیز معمولی ، خایه ی هر  نشوره شاسکولی رو بمالم ، یا اینکه واسه همون چیز اونهمه تلاش کنم و تهش بهش نرسم ، واقعا حالم بد میشه . 

من کلا پسر درونگرا و ساکتی هستم که هر اتفاقی بیفته اونو میریزه تو خودش و اگه مجبور نباشه یا بهش فشار نیاد ، شاید سالها دم‌نزنه و هیچی نگه ، ولی بضی وقتا نمیشه ، نمیتونم‌. 

بضی وقتا دلم خیلی میگیره از زندگی و از این همه نشدن. 

برام خیلی سواله ، چرا بقیه هرچی که دلشون میخواد رو با یه شب تا صبح رویا بافی میتونن بدست بیارن ، با اینکه وضعشون اصلا خوب نیست ، اما من واسه همون چیزه ، نه تنها با یه شب تا صبح رویا بافی و خوش باوری ، بلکه با یه عمر زحمت کشی و تلاش و خون دل خوردن ، حتی نمیتونم‌ از کناره داشتنش رد شم !!!! 

؟؟؟؟؟؟ 

خیلی جاها به عدالت و معرفت خدا شک‌میکنم ...

امشبم رفتار سنگین تو و حرفای تو ، مزید بر علت شد که من این دلگیری و دلتنگی و این حجم از عذاب روحیم رو ، یه جا حس و تجربه کنم . امشب دلم خیلی گرفته . دلم یه دلخوشی واقعی میخواد ، یه چیزی که تا بهش فک میکنم ، تا دارم رویاشو میبافم ، تا دارم با اون لبخنده رسیدن و داشتنش ، با چشم بسته و قلب آروم ، خوش میگذرونم ، وقتی چشامو وا میکنم ، ببینم عه ، آخ جووون ، دارمش 😁🙈

دلم میخواد یکم بتونم ، یکم بشه ، یکم برسم ، یکم داشته باشم ، یکم خوش باشم ، یکم درک بشم ، یکم حالم دلی خوب باشه ، یکم بگم ، بخندم ، ببینم ، بشنوم . دلم میخواد یه بار براش نجنگم ، براش عرق نریزم ولی بدستش بیارم ، دلم میخواد یکم زندگی روشو بکنه اینوری . 

نه که فقط پشتشو بکنه سمتم ! 

یکم 🤏خودشو بچرخونه سمت من ، که  ببینم !!! 

خلاصه که اینجوری شد . 

وسط این همه حال بد ، کاش یه بارم خدا مارو قابل بدونه ، واسه یجور دیگه امتحان پس دادن ! 

همیشه با ندادن و با مشکل و با چیزای منفی امتحان نکنه ، یه بار بیاد با دادن و با رسوندن به چیزایی که دوسش دارم منو امتحان کنه . آدما تو نداری و سختیا نمیتونن امتحان خوبی پس بدن . خیلیاشون شکست خوردنشون سنگین‌تر میشه . دلم میخواد خدا یه بار با دادن و با چیزای مثبت امتحان کنه . اونجا اگه امتحان بدی پس دادیم ، با قضا و قدر و با عذابش کنار میایم !!!

....

...

.‌.

‌.

اما خب ، اینا همش درد دله ، درد دلم همیشه هست . برا من بیشتر هست ، چون حالا حالا ها باید تاوان پس بدم . 

ولی نمیخوام‌ ، هیچوقت ، ته دل تو ، غصه ای بشینه و دل تو از این زندگی سیر بشه . 

تو لیاقتت زندگی سخت نیست . من اگه چن ساله ته قلبم به زندگی امیدوار شده و از زندگی خوشم اومده ، فقط بخاطر اومدن تو بوده. 

فقط خدا می‌دونه که چه شبایی من تو‌خلوت خودم ، ازش واسه اومدن و دادن تو تشکر کردم و حالم خوب بوده ...

کاش تو هم یه روزی بفهمی که بالا و پایین زندگی گذشتنیه و جاشون عوض میشه ، اون چیزی که هیچوقت عوض نمیشه قلب و عشق و خاطره هایی هست که ما با حس واقعی و خالصمون بهم دیگه هدیه میکنیم و فقط اینه که باقی میمونه ...

قدر لحظه هاتو بدون ..

ببخش ،اگه زیاد حرف زدم و از دردام گفتم . اما نمی‌خوام تو با خوندن اینا حتی قده یه ارزن 🤏غصه بشینه رو دل قشنگت یا ناراحت بشی .

همینکه وسط اینهمه مشکل و بلاتکلیفی و تنهایی ، تورو‌ دارم ، مطمنم بازم میتونم‌ ادامه بدم و بازم خوشحال بشم . 

« تو » اومدی که من با نفسای گرمت ، زمستونمو سر بکنم ..💙

....

شب و صبحت بخیر 💙💙