2777
2789
عنوان

عکس چتمونو ببینید لطفا و نظرتونو بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 2589 بازدید | 128 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید پول نداشته

طرف باباش استاد دانشگاهه تو بالاشهر میشینن خودشم دانشجو معلمه :/ ۱۰۰ میبیون جدید ی وام گرفته بود این فقط خسیسه و حالمم ازاین رفتارش به هم میخوره 

بره گمشه پسره عوضی واقعا زورم ا‌ومده من این همه خرج بعد با پرویی وقتی گفتم فردا بات صحبت میکنم گفت ب ...

گلم اینا سرگرمی میخوان

خیلی پررو تر از اینان

تجربه شه واست

به هیچ پسری زود اعتماد نکن به مادرتم  نگو

پسر سالم کم پیدا میشه

خسیس بودن اون اقا به کنارولی واسم سوال چرا از دوست پسر انتظار شارژ و نت دارید؟ 😐

همون‌جوری که اسی میگه من کادو میخرم اونم باید شعورش بکشه وقتی میبینه بی موقع نت اسی تموم شده بخره 

نه بابا پسرا خیلی زرنگ شدن یه نت نهایت ۵۰ تومنه 

خسیس بودن اون اقا به کنارولی واسم سوال چرا از دوست پسر انتظار شارژ و نت دارید؟ 😐

من انتظار شارژ و نتی ندارم ! فقط همه رو عین خودم ساده میبینم گلم من کلی خرج کردم براش نباید انتظار بکشم ک برام ی نت بخره ک بتونم باهاش حرف بزنم نه اینکه بخوابم ! درضمن این مواقع ضروری بود چرا خوب نمیخونی بحث بحثه نت نیس بحث اینه گدابازی دراورده

طرف باباش استاد دانشگاهه تو بالاشهر میشینن خودشم دانشجو معلمه :/ ۱۰۰ میبیون جدید ی وام گرفته بود این ...

حالا از کجا معلوم تو رو میخواسته ببره زیر یه سقف؟

مطمئنی همچین تصمیمی داشته که اینو گفتی؟

" تو الان تو گذشته ی آیندتی پس جایی واسه پشیمونی نزار "
بپرسید شاید بدونم

من ب ی خانومی اشتباهی پیام دادم ولی متوجه شدم و معذرت خواهی کردم. ولی خودمو یکی دیگه معرفی کردم ینی اسم واقعی رو نگفتم ولی شناختم ولی اون منو نشناخت.

بعد ی روز بعد ی شخص ناشناس بهم توی روبیکا پیام داد ب قصد اشنایی و اینا منم جوابشو دادم و چونکه اون اسم جعلیم رو گفت فهمیدم همون خانومه چون اون فقط منو ب این اسم میشناخته.

منم ب شمارش پیام دادم گفتم شمایی گفت نه مزاحم نشو و ج نداد.

بنظرتون خودشونه میخاد اشنا باشه یا شمارمو داده ب کسی البته نوع تایپ کردنش و همه چیزیش مثل همه

آقا هستم
همون‌جوری که اسی میگه من کادو میخرم اونم باید شعورش بکشه وقتی میبینه بی موقع نت اسی تموم شده بخره نه ...

ایشون خرج بی راه میکنه چه دلیلی داره برا کسی ک ی گل نمیخره این همه خرج کنه و کادو بخره اشتباه از خودشون و حتی این قضیه هم ربطی به این نداره که اژ اقا شارژ یا نت بخواد ولی خب اون اقاهم فرد خسیسی که تاحالا در برابر کادوهای ایشون زحمت خرید ی گل هم به خودش نداده