2777
2789
عنوان

عکس چتمونو ببینید لطفا و نظرتونو بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 2589 بازدید | 128 پست
ایشون خرج بی راه میکنه چه دلیلی داره برا کسی ک ی گل نمیخره این همه خرج کنه و کادو بخره اشتباه از خود ...

چون اولای رابطه بود رفتم کادو خریدم! از تاپیک من برو بیرون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ایشون خرج بی راه میکنه چه دلیلی داره برا کسی ک ی گل نمیخره این همه خرج کنه و کادو بخره اشتباه از خود ...

موافقم با قسمت اول حرفت دخترا همون اول کاری سادگی میکنن و خرج میکنن که کارشون خیلی اشتباهه امااسی مستقیم نگفته بخر گفته نتم تموم شد

اون باید درک میکرد یه نت چیه واقعا

من انتظار شارژ و نتی ندارم ! فقط همه رو عین خودم ساده میبینم گلم من کلی خرج کردم براش نباید انتظار ب ...

من متن شما رو خوب خوندم شما بودی که توجه نکردی گفتم اون اقا خسیس این درست اما شماهم انتظار شارژ و نت نداشته باش درواقع دربرابر کادوهایی ک دادی باید انتظاز کادو داشته باشی و اینکه اشتباه کردی این همه واسش خرج کردی عزیز من وقتی یک بار دوبار اقا نهایتا سه بار کادو خریدی و چیزی دریافت نکردی اونک با این بهانه های صد من ی غاز شما هم بهتره دیگه خرجی نکنی و رابطه رو ترک کنی رابطه با فرد خسیس و زندگی باهاش خیلی سخته من توی اطرافیانم دید کسی ک خسیس بود وچقد خانمش سر این قضیه اذیت میشه پس بهترین تصمیم و گرفتی دیگه به اون رابطه برنگرد و انتخابای بهتری داشته باش🤍

ببین نتو دیگه انتظار نداشته باش بزنه ولی اگه کادویی هیچی نخریده برات یا خرج نمیکنه بیرون رفتنی اونجا ملم میشه گداس و قصدش جدی نی چون پسری که بخادت و قصدش جدیه خرج میکنخ

موافقم با قسمت اول حرفت دخترا همون اول کاری سادگی میکنن و خرج میکنن که کارشون خیلی اشتباهه امااسی مس ...

اره اون واقعا گداس😂

اره دقیقاتا طرف و نشناختیم از رابطه مطمئن نیستیم نباید الکی خرج کنی مگه پولا مون و از سر راه میاریم که برا این مدل ادماخرج کنیم

خوابه😂😐 صب مامانم برام نتو زد و فرستادم پیاموبلاکشم کردم

شات کو اسی

❌❌اقایون بدبختِ حقیرِ اوبیِ خاله زنکی که اومدن تو سایت بارداری حق گذاشتن کامنت ریپلای لایک و درخواست دوستی ندارن❌❌

ببین نتو دیگه انتظار نداشته باش بزنه ولی اگه کادویی هیچی نخریده برات یا خرج نمیکنه بیرون رفتنی اونجا ...

خوراکی و غذا اینا فقط خریده ک اونم خودش خورده هیچ کادویی برام نخریده نه گل نه کادو هیچی:)