fafa۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1400/02/03 تعداد پست: 5563 عنوان قرعه کشی کربلا 313 بازدید | 32 پست یه کاروان خوبی بود، قرعه کشی گذاشته بود واسه سفر کربلا، نمیدونم چرا با این که میدونستم اسمم ممکنه در نیاد ولی بازم بغضی شدم😭😢 دیگه نمیتونم برم🥲 این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆 1403/10/26 | 07:19 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fafa۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1400/02/03 تعداد پست: 5563 کاش میشد برم، از اون موقعی که ثبت نام کردم هر شب خواب کربلا رو می بینم این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆
fafa۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1400/02/03 تعداد پست: 5563 یه جوری دلم شکسته که نمیتونم آروم بگیرم بچه ها😭 طوری که شوهرم دیشب میگفت چته چرا این قدر به هم ریخته ای این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆
مبارز۵۹ عضویت: 1402/11/07 تعداد پست: 29196 یه جوری دلم شکسته که نمیتونم آروم بگیرم بچه ها😭 طوری که شوهرم دیشب میگفت چته چرا این قدر به هم ریخت ... برای چی دیگه نمیتونی بری؟
fafa۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1400/02/03 تعداد پست: 5563 برای چی دیگه نمیتونی بری؟ به خاطر پولش عزیزم، آخه هزینه شو ندارم، اگه قرعه کشی در میومد میتونستم رایگان برم که نشد... این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆
مبارز۵۹ عضویت: 1402/11/07 تعداد پست: 29196 به خاطر پولش عزیزم، آخه هزینه شو ندارم، اگه قرعه کشی در میومد میتونستم رایگان برم که نشد... اقساط میکنند برای زائر اولی ها برو بپرس شرایطت رو بگو مطمین باش میری تولد امام حسین ان شااللخ
fafa۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1400/02/03 تعداد پست: 5563 اقساط میکنند برای زائر اولی ها برو بپرس شرایطت رو بگو مطمین باش میری تولد امام حسین ان شااللخ آخه میدونی پول قسط اولم ندارم، پنج تومن اول می گیرن بقیشم قسطی، به همسرم گفتم گفتش الان در شرایطی نیستم که به قسطام اضافه شه... دلم خیلی گرفت این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆
fafa۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1400/02/03 تعداد پست: 5563 اخی 🥲 این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆
مبارز۵۹ عضویت: 1402/11/07 تعداد پست: 29196 آخه میدونی پول قسط اولم ندارم، پنج تومن اول می گیرن بقیشم قسطی، به همسرم گفتم گفتش الان در شرایطی نی ... تو امروز به مسئول بگو شرایطت رو شاید راهی بودباور کن گشایشی میشه
safoora69 عضویت: 1397/09/05 تعداد پست: 3759 آخه میدونی پول قسط اولم ندارم، پنج تومن اول می گیرن بقیشم قسطی، به همسرم گفتم گفتش الان در شرایطی نی ... مگه چنده هزینش که فقط قسط اولش ۵تومنه؟
fafa۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1400/02/03 تعداد پست: 5563 مگه چنده هزینش که فقط قسط اولش ۵تومنه؟ شده یازده تومن الان، خیلی گرون شده این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆
fafa۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1400/02/03 تعداد پست: 5563 تو امروز به مسئول بگو شرایطت رو شاید راهی بودباور کن گشایشی میشه خدا بزرگه، ولی میگم همسرم میگه الان قسط نمیدم بذار بعدا و اینا... این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆
مبارز۵۹ عضویت: 1402/11/07 تعداد پست: 29196 خدا بزرگه، ولی میگم همسرم میگه الان قسط نمیدم بذار بعدا و اینا... شاید اونا قبول کنند یکجا بعدا بدی یا در دوقسط بعد سفرت بدی