2777
2789
عنوان

قرعه کشی کربلا

| مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 32 پست
شاید اونا قبول کنند یکجا بعدا بدی یا در دوقسط بعد سفرت بدی

یکجا که مطمئنم اون قدر یکجا نمیشه که بتونم بعدا بدم، تنها راه حلم همین قسطیه که وقتی همسرم قبول کنه باید بگم ببینن مبلغ پیش قسط رو اگه کمتر کنن شاید بتونم😢

این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کجازندگی می کنید؟یه هیاتی هست که هزینه اش زیر۶ تومنه.

مشهدم عزيزم 

این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆
میشه حتما نگران نباش خبرشو بهم بده راهی شدی

ممنونم که واست مهمه عزیزم، میشه واسم دعا کنی؟

آخه میدونی پول قسط اولم ندارم، پنج تومن اول می گیرن بقیشم قسطی، به همسرم گفتم گفتش الان در شرایطی نی ...

مگهکجای ایران هستین ک اینقده پول میگیرن؟؟

تو خوزستان کاروان های دو تومنی سه تومنی زیاد هست ک میبرن

کل سفر دو تومن

البته اونایی ک با دو تومنی میرن، غذا با خودشونا...کنسرو و پنیر و ..... یکم چیز اینجور میبرن.

مگهکجای ایران هستین ک اینقده پول میگیرن؟؟تو خوزستان کاروان های دو تومنی سه تومنی زیاد هست ک میبرنکل ...

معلومه عشقم خوزستان نزدیک مرزه و هزینه حمل و نقلش خیلییی کمتر میشه، ما اون طرف ایرانیم و فاصلمون زیاده تا مرز

ولی این نرخ مال کاروان های حج و زیارتیه، کاروان های معمولی و اقتصادی هزینشون پایین تره ولی رسیدگی ندارن و غذا هاشون و هتل هاشون خیلی بده یکی از دوستان رفته بود تعریف میکرد...

ازقم هیات ثارالله زمینی می بره،۵/۶۰۰وازتهران ۵/۸۵۰من پارسال باهاشون رفتم خوب بود.

واقعا؟ چه مناسبه قیمتش، کیفیت غذا و هتلشون چطور بود؟ نظم کاروان هم خوب بود؟

معلومه عشقم خوزستان نزدیک مرزه و هزینه حمل و نقلش خیلییی کمتر میشه، ما اون طرف ایرانیم و فاصلمون زیا ...

همه ارزون ها بد نیستن

من با اینکه خوزستانم، حتی هزینه اون دو تومنی رو هم ندارم ک برم

دعام کن

از الان تصمیم گرفتم پول جمع کنم برا رفتن تا ان‌شاءالله برج ۸ بتونم مقداری جمع کنم

همه ارزون ها بد نیستنمن با اینکه خوزستانم، حتی هزینه اون دو تومنی رو هم ندارم ک برمدعام کناز الان تص ...

منم مثل شما خواهر جان، همون یکی دو تومنم سخته واسم جور کردنش تو این شرایط... الهی قسمت جفتمون بشه کربلا

معلومه عشقم خوزستان نزدیک مرزه و هزینه حمل و نقلش خیلییی کمتر میشه، ما اون طرف ایرانیم و فاصلمون زیا ...

این هیاتی که مارفتیم غذاوهتلاش خوب بود،چون نیروهای خدمات وروحانی و....فکرکنم افتخاری بودند.من یکبارباکاروان باهواپیماهم رفتم که هزینه اش ۴برابراینا بود.تنهافرقی که داشت هتلایی که باسفرهواپیما رفتیم یه کم نزدیک تربه حرمابود،همین..هیچ فرق دیگه ای نداشت.

این هیاتی که مارفتیم غذاوهتلاش خوب بود،چون نیروهای خدمات وروحانی و....فکرکنم افتخاری بودند.من یکبارب ...

واقعا؟ کانالی چیزی ازشون داری عزیزم؟ اگه میشه لطف کنی بهم بدی