2777
2789
عنوان

یه خواب بد دیدم

202 بازدید | 28 پست

خواب دیدم عزیزم با چن نفر دیگه اومدن خونمون سر مامان داد و هوار می کشن میگه نمی خوام دیگه ببینمت مامانم سعی می کنه اونارو بفرسته بیرون بعد عزیزم میره یه گوشه و هیشکی حواسش نیست دیدم یهو قیافش تغییر کرده چشاش از آبی قهوه ای شده بزرگ شده صورتش تیره شده یه کاغذ گذاشت زیر مبل بعد غیب شد ادامه خوابم متوجه شدم مامانم مرده و خیلی گریه می کردم و باورم نمیشد رفته و دیگه نیس دنبال یه راهی بودم مامانم و برگردونم کسی می دونه تعبیرش چیه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دور جون هرکی بخواد بمیره من خوابشو میبینم برادر شوهرم همین طور قبل از اینکه مریض بشه فوت کنه خواب دیدم کلا خواب های منم خیلی ترسناکه همسرم میگه کلا خوابتو تعریف نکن چون میدونه 

فقط میدونم اگه ببینی داره خوشحال میمیره یعنی مریض میشه

خواب دیدم رفتم خونه ی همسایمون ی عالمه سبزی خوردن شسته بود ی عالمه تربچه خوردکرده بود

رفتم خونشون چایی دم کنم توجای چچای خشک ی ذکری نوشته بود اومدم ببینم چیه محوشد

توروخدا برای ازدواج من دعاکنید

مرده ک ینی عمر طولانیاما اون کاغذی ک گذاشته شده مهمه ک نمیدونم تعبیرش چیه

خواب دیدم رفتم خونه ی همسایمون ی عالمه سبزی خوردن شسته بود ی عالمه تربچه خوردکرده بود

خواب دیدم رفتم خونه ی همسایمون ی عالمه سبزی خوردن شسته بود ی عالمه تربچه خوردکرده بودرفتم خونشون چای ...

سبزی خوردن رو نمیدونم فکر کنم تعبیر نمیشه 

دیدن چایی دم کردن ثروت و هدفه 

حالا همسایه تون آدم خوبیه یا بد

خدا عشق اول منه🪐

عزیزم حتما صدقه بده برای آب روان تعریف کن اگر خواب ببینی کسی فوت شده طول عمر گریه در خواب خوبه ولی ح ...

عزیزم حتما صدقه بده برای آب روان تعریف کن اگر خواب ببینی کسی فوت شده طول عمر گریه در خواب خوبه ولی ح ...

باشه ولی تکلیف عزیز چی میشه نگرانم که دعا گرفته باشه چون چن بار خوابشو می بینم 

یه بار خوابشو دیدم که تو دریا غرق میشه و صدای جیغاش انقد وحشتناک بود که از خواب پریدم