2777
2789

دهم چیکار کردن

یازدهم چی

ای تو روحتون تکلیف ما ر مشخص کنیداه

آریایی🦁 https://abzarek.ir/service-p/msg/2196109                                                                        ناشناسم   ✨️                 من شک دارم به شادیای شما 🗣             

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قطعییی

اعلام رسمی شد که تا کنکور ۱۴۰۶ تاثیر ۱۰ ۲۰ ۳۰ به طور مستقیم و قطعی باقی میمونه و به هیچ وجه تغییر نمیکنه

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

قطعیییاعلام رسمی شد که تا کنکور ۱۴۰۶ تاثیر ۱۰ ۲۰ ۳۰ به طور مستقیم و قطعی باقی میمونه و به هیچ وجه تغ ...

یعنی خود ۱۴۰۶ هم حسابه؟

گاهی چقدر آدم دلش برای یک خیال راحت تنگ میشود                          🙃🤍🌱
یعنی خود ۱۴۰۶ هم حسابه؟

بله🥲🫠

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

اخرین بار کی اعلام شد عزیزم

مال خیلی وقت پیشه

بعد پشتش شایعه اومد که برمیدارن و اینا

ولی تمام دبیرهای ما که با بالایی ها ارتباط دارن گفتن برنمیدارن

مال خیلی وقت پیشهبعد پشتش شایعه اومد که برمیدارن و ایناولی تمام دبیرهای ما که با بالایی ها ارتباط دا ...

عه جدی

اخه اخبار گفت جلسه بعدیشون مشخص میشه 

دبوونه شدم بخدا از فکر و خیال

نمیدونم کتاب بخرم نخرم 

چیکار کنم

عه جدیاخه اخبار گفت جلسه بعدیشون مشخص میشه دبوونه شدم بخدا از فکر و خیالنمیدونم کتاب بخرم نخرم چیکار ...

بخر بابا بشین بخون

اگه یهو برش دارن خیلی خرن

برنمیدارن بابا

تا صافمون نکنن ول نمیکنن خیالت راحت

عه جدیاخه اخبار گفت جلسه بعدیشون مشخص میشه دبوونه شدم بخدا از فکر و خیالنمیدونم کتاب بخرم نخرم چیکار ...

ببیین هرچی باشه به کنکور امسال نمیرسه اگه میخواستن برسوننش زود تر تصمیم میگرفتن دوما اینکه هر تغیریی نهایت بایو تا مهر گفته بشه