2777
2789
عنوان

گوگوش♡

| مشاهده متن کامل بحث + 743 بازدید | 39 پست
زشته واقعا راجب یه هنرمند اینطوری حرف زدن

وا 

خوب کجا حرفم دروغه

دیگه تاریخش تموم شده

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عمر هزاران تا مثل شما رو عمرشون

بی تربیت

گوگوش خر کیه

من به امسال مریم میرزاخانی افتخار میکنم

نه به یه هرزه کاباره ای

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

بی تربیتگوگوش خر کیهمن به امسال مریم میرزاخانی افتخار میکنمنه به یه هرزه کاباره ای

کم عقلیت از همین حرفت مشخصه 

وقتی یه دانشمندو با یه هنرمند مقایسه میکنی 

هرکسی جای خودشو داره

سر "افعی" و سر "شیخ" بکوبید به سنگ/که در ان "زهر" و در این "اوهام" است

کم عقلیت از همین حرفت مشخصه وقتی یه دانشمندو با یه هنرمند مقایسه میکنی هرکسی جای خودشو داره

تو در حد همون دو‌گوش بمون

بانو گوگوش❤

عشقه❤🌱

در فراموشی فرو می‌رم و اندیشه‌ی او، آخرین نیایشِ من است.اگر مرگم فرا رسید و یکدیگر را ندیدیم؛ فراموش نکن که من دیدار تو را بسیار آرزو کردم...هیچ اندوهی تمام نمی‌شود، اما همه چیز می‌گذرد.                                      حامی حیوانات🌱دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑      اوست‌ کوروش، پسر بهشت‌ در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل   گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک

این زندگی یه کنسرت معین گوگوش شادمهر بهمون بدهکاره

شادمهر پلی بک گوگوش پیر شده بنده خدا صداش در نمیاد.   معین خوبه

کاربر مرد خواهش می کنم به من کمک کنید تا حالم خوب بشهhttps://daigo.ir/secret/6868637840

این زندگی یه کنسرت معین گوگوش شادمهر بهمون بدهکاره

ابی چی؟😍🚶‍♀️

در فراموشی فرو می‌رم و اندیشه‌ی او، آخرین نیایشِ من است.اگر مرگم فرا رسید و یکدیگر را ندیدیم؛ فراموش نکن که من دیدار تو را بسیار آرزو کردم...هیچ اندوهی تمام نمی‌شود، اما همه چیز می‌گذرد.                                      حامی حیوانات🌱دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑      اوست‌ کوروش، پسر بهشت‌ در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل   گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک