2777
2789
عنوان

گوگوش♡

| مشاهده متن کامل بحث + 743 بازدید | 39 پست
والااو‌همچو زلیخا پیرررررررررررررر و فرتوت کشتهدیگر اه در بساط نداردباید فکر یک گور دونبش باشد

اصلا طرز صحبتت خوب نیست

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صد درصد ۷۴سالشه خیلیا تو این سن زمین گیر میشن

اره واقعا خیلی جوون هست، ولی رها اعتمادی خیلی نامردی کرد در حقش کلی پول میگن ازش بالا کشید و طلاق گرفتن، نباید با رها ازدواج می‌کرد، معلوم بود برای پوشش میخوادش

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ دیگه نمیخوام از مادر شوهر،خواهرشوهر ،جاری،زن داداش،از هیچکس غیبت کنم،حتی خانواده خودم،میترسم غیبت های اینجا هم تو نامه اعمالم إعمال بشه بدبخت بشم والا بخدا ،هر جا دیدید غیبت کردم بهم بگو خاک برسر باز که غیبت کردی،شاید آدم شدم 😔

الان واقعن ضعیف شده. یک چند تا منتقد موسیقی می گفتن گوگوش تو چند سال اخیر تو اجرای زنده ضعیفه.

ولی از بیشتر خواننده های جدید بهتر و جذاب‌تر اجرا میکنن!

در فراموشی فرو می‌رم و اندیشه‌ی او، آخرین نیایشِ من است.اگر مرگم فرا رسید و یکدیگر را ندیدیم؛ فراموش نکن که من دیدار تو را بسیار آرزو کردم...هیچ اندوهی تمام نمی‌شود، اما همه چیز می‌گذرد.                                      حامی حیوانات🌱دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑      اوست‌ کوروش، پسر بهشت‌ در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل   گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک

بی تربیتگوگوش خر کیهمن به امسال مریم میرزاخانی افتخار میکنمنه به یه هرزه کاباره ای

البته گوگوش بچه مسعود کیمیایی در موردش حرف جالبی زد

کاربر مرد خواهش می کنم به من کمک کنید تا حالم خوب بشهhttps://daigo.ir/secret/6868637840

البته گوگوش بچه مسعود کیمیایی در موردش حرف جالبی زد

چی گفته؟

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

ولی از بیشتر خواننده های جدید بهتر و جذاب‌تر اجرا میکنن!

الان موسیقی ایران داغونه تنها خواننده های خوب ایران چاوشی و چند تا رپره که کم کارن

کاربر مرد خواهش می کنم به من کمک کنید تا حالم خوب بشهhttps://daigo.ir/secret/6868637840

بی تربیتگوگوش خر کیهمن به امسال مریم میرزاخانی افتخار میکنمنه به یه هرزه کاباره ای

حالا چون شما افتخار نمیکنی دلیل نمیشه اینطور پاکی و حیثیت یک خانم رو زیر سوال ببرید

شاهد چیزی از ایشون بودید که ما نبودیم؟

همون «اایزابل» هستم.

باباش خیانت کرده به مادرش با گوگوش

همون دیگه ۷۰۰ تا ازدواج شرعی  غیر شرعی سفید و سیاه داشته

به پیر و‌جوون رحم نکرده و نمیکنه

ز گهورا تااااااااا گور میخواد شوهر کنه

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳