2777
2789

اونایی که دانشگاه آزاد درس می‌خونن حتماً با سیستم آموزشیار آشنایی دارن

در این باره یه سوال دارم بچه‌ها کسی هست؟

لانگ دیستنس یعنی غرق شدن تو خیالِ آغوشت:) یعنی دور بودن تو رو ترجیح میدم به نزدیک بودن خیلیا:) یعنی قوی موندن برای روزی که بالاخره فاصله تموم می‌شه...یعنی دوست دارم حتی از راه دور"M"🤍💍

بگو شاید بدونم

ببین من همیشه ارد آموزشیار می‌شدم مشکلی نداشت برای ورودش ولی الان میگه باید توی سامانه بافر یه پرسشنامه سلامت پر کنی 

هرچی میرم داخل این سامانه بافر می‌خوام عضو بشم کد ملی و شماره دانشجوییمو می‌زنم ولی خب یه ایمیل با کد ملیم برام می‌سازه که میگه کد به اون ایمیل پیامک شده در صورتی که من همچین ایمیلی ندارم 

به خاطر همینم هرجوری می‌کنم نمی‌شه نه وارد سامانه بافر بشم نه این پرسشنامه رو پر کنم 

و تا زمانی که این کار انجام ندم نمی‌تونم نمرمو توی آموزشیار ببینم چیکار کنم

لانگ دیستنس یعنی غرق شدن تو خیالِ آغوشت:) یعنی دور بودن تو رو ترجیح میدم به نزدیک بودن خیلیا:) یعنی قوی موندن برای روزی که بالاخره فاصله تموم می‌شه...یعنی دوست دارم حتی از راه دور"M"🤍💍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین من همیشه ارد آموزشیار می‌شدم مشکلی نداشت برای ورودش ولی الان میگه باید توی سامانه بافر یه پرسشن ...

خب ترم اولی پس 

باید بری ایمیل دانشجویی تو درست کنی 

بعد که ایمیل دانشجویی درست کردی وقتی میخوای بری توسامانه بافر کد ورود ایمیل میشع تو ایمیل دانشجوییت 

خب ترم اولی پس باید بری ایمیل دانشجویی تو درست کنی بعد که ایمیل دانشجویی درست کردی وقتی میخوای بری ت ...

بله ترم اولم 

میشه بگی چجوری ایمیل دانشجوییمو باید درست کنم؟

بله ترم اولم میشه بگی چجوری ایمیل دانشجوییمو باید درست کنم؟

قابل توجه اساتید محترم، همکاران و دانشجویان عزیز؛

سرویس پست الکترونیکی یکپارچه دانشگاه آزاد اسلامی در دامنه mail.iau.ir توسط مرکز فناوری اطلاعات و شبکه علمی دانشگاه اسلامی راه اندازی و عملیاتی شده است.   

در این سامانه برای تمامی اعضای هیات علمی، کارکنان و دانشجویان واحد، حساب کاربری تعریف شده است و افراد جهت دسترسی به حساب کاربری و تعریف آدرس ایمیل خود می بایست به لینک mail.iau.irمراجعه کرده و از طریق بخش فراموشی رمز عبور، اقدام به بازیابی حساب کاربری با استفاده از کد ملی یا شماره همراه تعریف شده در سامانه ساجد/آموزشیار خود نمایند. لازم به ذکر است از آنجاییکه تعریف آدرس ایمیل توسط خود فرد صورت می‌پذیرد و با توجه به اینکه این آدرس، ایمیل نهایی دانشگاهی شما می باشد، در صورت تاخیر در ایجاد آدرس ایمیل ممکن است آدرس ایمیل مورد نظر، توسط کاربر دیگری تعریف شده باشد.

قابل توجه اساتید محترم، همکاران و دانشجویان عزیز؛ سرویس پست الکترونیکی یکپارچه دانشگاه آزاد اسلامی ...

ممنونم🤍