2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انجیر خیس کن توی گلاب یا اب بخور

خاکشیر

ی شربت هم بود خیلی خوب بود اسمش یادم نیس

در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

روغن زیتون بخور اول

بعدش پاشو راه برو ، پیاده روی هم برا بارداری خوبه هم گوارش 

بعد هر روز صبح آب ولرم، بعدش چند تا دونه آلو 

بنویس تا اتفاق بیفتد  اینجا قراره فقط از اتفاق های خوب و مسیر رشد بگم که برای همه اتفاق بیفته. از منفی صفر شروع کردم . خیلی سخته چشم رو مانع ها و استرس ها و اضطراب ها بستن اما چاره ای نداریم باید ادامه بدیم. شعارم این هست یک کاری کردن بهتر از هیچ کاری نکردن هست و هر روز بعلاوه یک شو (هر روز یک کار مثبت انجام بده) . باید به هم کمک کنیم .... اولین قدمم رو میخوام اینجا هم ثبت کنم . اولین هدفم اینه هر روز زبان بخونم. زبان بزرگترین مانع پیشرفت من بود و خیلی باعث شد مسیر رشدم کم بشه.... هر کی دوست داره با من هماهنگ بشه درخواست دوستی بده   برنامه ام ۶ ماه هست.... کتاب ها ۵۰۴ ، ۱۱۰۰، تافل هر روز یک درس و هر روز لغاتش رو اینجا می نویسم. فقط چون دلم نمیخواد تنها باشم با شما میخام به اشتراک بزارم. بسم الله... بریم 

سلام عزیزم . 

تبریک میگم باردار هستید .

ابتدا روزی ۸ لیوان آب حتما بخورید 

انجیر رو در روغن زیتون بخیسانید روزی ۵ تا قبل غذا .

همراه غذا ۱ قاشق رو غن زیتون 

برگه در آب خیس کنید هر ۸ ساعت ۱۰ تا بخورید ..مصرف نان هم کم کنید غذای آبکی مصرف کنید ..پرتغال و نارنگی و کاهو فیبر مناسبی دارن 

معمولا ۲ روزه نتیجه می‌بینید 

اگر اینها جواب نداد شربت mom  هر ۸ ساعت ۱ قاشق  قطعا باید جواب بده .

اگر نتیجه ندیدی حتما متخصص گوارش مراجعه کنید .

شبتون بخیر.

🌷انتهای مسیر خوشبختی است با ارامش و شاد حرکت کنید🌷