2777
2789

بزرگ ترین بحث های ما الان سر این هستش

گوشی اون رمزش رو من بلدم و یهو بخوام بردارم هم مهم نیست براش

اما من کلا همیشه اینطور بودم که خوشم نمی اومد کسی دست به گوشیم بزنه

حتی یک دقیقه دست کسی باشه

واقعا هیچ دلیل خاصی نداره هیچ چیز پنهانی هم ندارم 

اما دلم نمیخواد خب رمز موبایلم رو به جز خودم کسی داشته باشه

دلم نمیخواد صحبتم با همکار و دوست و مادر و فامیل رو کسی بخونه

حریم شخصی چی میشه پس؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط تو حریم شخصی داری؟پس حریم شخصی همسرت چی میشه؟

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
فقط تو حریم شخصی داری؟پس حریم شخصی همسرت چی میشه؟

خب من که چک نمی کنم گوشی ایشون رو

مثال زدم 

خواستم بدونید اون براش بی اهمیته 

وگرنه سال به دوازده ماه من سراغ گوشی اون نمیرم که 

حق با همسرته عزیزم شما وقتی رمزی و بزاری که اون بدونه دیگه پیگیرت نمیشه کلا اصلا بیخیال میشه اما الان خودت حساسش کردی

با هر اعتقاد و طرز فکری که داری دوست من با جستجو کردن و دیدن این ویدیو با نام (پیچش مو )فقط ۹ دقیقه از وقت با ارزشت رو صرف دیدنش بکن ❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌸اللهم عجل لولیک الفرج

خب من که چک نمی کنم گوشی ایشون رومثال زدم خواستم بدونید اون براش بی اهمیته وگرنه سال به دوازده ماه م ...

در هر حال،سوئ ظن ایجاد میشه،

سری که درد نمیکنه رو چرا باید دستمال ببندی؟

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔