2777
2789
عنوان

بگید که فکر می کنید حق با منه یا همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 40 پست
عزیزم موضوع زن و شوهر با بقیه فرق میکنه. اگر همسرت اینجور کاری میکرد پدرش رو در میووردی که حتما یه چ ...

چی بگم 

منم اونطوری که ندم نیستم

فقط بدم میاد میشینه ریز تا درشت گوشی رو چک می کنه

حق کاملا باهمسرتونه خداروشکر کن همچین همسر نجیبی دارین که رمز گوشیشو بهتون میده و شماهم نباید دیگه ر ...

نجیب هستن اما شکاک..

من یادم نمیاد پدرم گوشی مادرم رو چک کنه 

یا برعکس 

اونوقت اگه پاک کنم ایشون می خواد بگه مگه چی گفتی که پاک کردی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط یه مدت حساس نباش.بذار ببینه .اینطوری ادامه بدی باعث اختلاف میشیمتاسفانه آقایون اینطور مسائل رو ه ...

درست میگید 

الان فکر میکنن من چیا دارم!

در صورتی که کسی درک نمی کنه چقدر بدم میاد از این کار 

چی بگم منم اونطوری که ندم نیستمفقط بدم میاد میشینه ریز تا درشت گوشی رو چک می کنه

دوبار که گوشیت جلوی چشمش ول کردی از حساسیتش کم میشه.من که خدایی اگر شوهرم اینجور کاری کنه هزار تا شک بهش میکنم 

دوبار که گوشیت جلوی چشمش ول کردی از حساسیتش کم میشه.من که خدایی اگر شوهرم اینجور کاری کنه هزار تا شک ...

ای بابا با این حساب چه چیزا از من تو ذهنش ساخته

حالا نمیدونم اصلا چطوری توصیف کنم 

مثل یه فوبیا می مونه برام

اما هیچی ندارم!

الان بگم میترسم همه میگن خب لابد چیزی داری توی گوشیت

ای بابا با این حساب چه چیزا از من تو ذهنش ساختهحالا نمیدونم اصلا چطوری توصیف کنم مثل یه فوبیا می مون ...

من میفهمم چی میگی. اما این کار واقعا باعث شک میشه. فقط یکبار خودت رو جای شوهرت بزار. 

یعنی این حرکت ایشون عجیب نیست؟

نه واقعا کجاش عجیبه 

تروخدا تحت تاثیر اینستا قرار نگیر.میگن حریم خصوصی 

زن و شوهر حریم خصوصی ندارن دیگه اخه

مگه غریبه س 

شوهرتم شکاک نیست والا .شکاک یعنی میگه تو چون یارو رو نگا کردی حتما خوشت میاد ازش اینجورین

من چک نمی کنممثال زدم که متوجه بشید برای اون مهم نیست حتی اگر چک کنمبرای من هست

البته نظر منه ک میگم گلم

و به نظر شما هم احترام میذارم

زن و شوهر حریم شخصی ندارن هر چی ک هست مال جفتشونه _وقتی جاهای خصوصی هم میبینن و ... گوشی هم حریم نیست

تاکید میکنم این فقط نظر منه 

با احترام ، کسی غیر از استارتر ریپلای نزنه‌.