پنج صبح برایش باید کاسه بکشکونیم چیزی که شنیدم این بود که تا یک روز روحش سرگردان هست
خرافه هست؟ نیست؟
جز اهل بیت و قرآن حرف کس دیگه ای رو اعتبار ندید تا این فکرا سراغتو نیاد
❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر" ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
حالشون بد بود نزاشتبم از دستگاه جدا کنن بیشتر زجر کش شد
خیر ایشون زجر کش نشده.
الان ازش بپرسی میگه نه من راحت جون دادم .
اصلا شاید اون زجر ها رو متوجه نشده باشه
حتی کسی در خواب بمیره ممکنه بگه وای هزار سال طول کشید تا جان دادم و زجر کشیدم .
این سختی جان دادن بستگی به اعمال ما دارد
نه نوع جان دادن
سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد
ایشون یک هفته داخل خونه درد کشیدن و با مرفین آروم میشد حتی گریه میکرد روز های آخر نمیتونستن غذا بخور ...
منظور ما حالت احتضار است.
وقتی زنده بوده حرف میزده خب نمیشه که جونش رو بگیریم خب میشه قتل .پس شما مسئول نبودین و کار اشتباهی نکردین
سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد
ایشون یک هفته داخل خونه درد کشیدن و با مرفین آروم میشد حتی گریه میکرد روز های آخر نمیتونستن غذا بخور ...
شما چندتا پیام دادم رو خوب و با دقت مطالعه کنید
ظاهرا مطالعه نکردید
موفق باشيد