2777
2789
عنوان

شب اول قبر

251 بازدید | 23 پست

خیلی حس ترس دارم دایی ام فوت کرده ( دایی مادرم ) من جنازه ایشون دیدم و حالم بد هست نماز میت برای ایشون نخوندم عذاب وجدان دارم میترسم اگه بخوابم توی خوابم بیاد به نظرتون چیکار کنم ؟

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

خدا رحمتشون کنه 

اون بنده خدا خودش کار داره اونجا

هنوز توی محیط اون طرف جدیده و شاید از این جهت سختش باشهو تا چهل روز فرصت بهتری هست براش خیرات بدید بهش میرسه و براتون دعا میکنه و دعای اموات مستجابه

💚 تو کپی کوچکی از معشوقه ات هستی❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

اگر در توان هست حتما نماز بخونید براشون هدیه کنید 

استغفار بگید از طرفشون 

اگر میترسی چراغ رو روشن بزار 

یا نهایتا بگو یک نفر شب ها چند مدتی بخوابه

خدایااا حافظ فرزندانم باش 🙏🏻💜 اینجا که می آیی باید بد بخت باشی تا قابل درک و احترام و باور باشی ، اینجا که هستی نباید از کسی جواب بخواهی وگرنه عقده ای میشوی ، مبادا وقت گرانبهایشان را با سوالات ساده بگیری چرا که تاپیک های مادر شوهر و خواهر شوهر و خیانت از دستشان در میرود ، اینجا فقط برای کارآگاه بازیست نه برای کمک به همدیگر! اینجا کسی چشم دیدن خوشبختی دیگری را ندارد ، اینجا هررررچه بدبخت تر باشی شاخ تر میشوی ! اینجا نی نی سایت است سرزمین عجایب!!!🚫

به خدا گمان نیک داشته باش عزیزم خودتو بسپار به خدا 

خودش ترو آفریده اگه تو دستتو از توی دستش رها نکنی محاله تورو رها کنه

روح که زنده به گور نمیشه 

یه جسم بی‌جان میره زیر خاک که هیچی حس نمیکنه

منزجر کننده ترین نوع ادم اونیه که فکر میکنه که عقایدش خیلی درسته و حق با اونه همیشه و هر کسی که بر خلافش فکر کنه اشتباه میکنه حالا چه بی دین چه دیندار ! فارغ از نوع عقیده از ادم های افراطی متعصب وحشی از هر قشری دوری کنید اینا چه مذهبی باشن چه آتئیست آدمو روانی میکنن ... و همیشه دنبال دعوا با اقشار مخالف یا مختلف هستن ...وا بدید لعنتیا همتون دارید فارسی حرف میزنید... همزبونی حرمت داره

خدا رحمتشون کنه اون بنده خدا خودش کار داره اونجاهنوز توی محیط اون طرف جدیده و شاید از این جهت سختش ب ...

پنج صبح برایش باید کاسه بکشکونیم چیزی که شنیدم این بود که تا یک روز روحش سرگردان هست 

کاشکی که نیاد در حقش بدی کردم واقعا

بدی کردی خب توبه کن به راه خدا برگرد و براش خیرات بده

منزجر کننده ترین نوع ادم اونیه که فکر میکنه که عقایدش خیلی درسته و حق با اونه همیشه و هر کسی که بر خلافش فکر کنه اشتباه میکنه حالا چه بی دین چه دیندار ! فارغ از نوع عقیده از ادم های افراطی متعصب وحشی از هر قشری دوری کنید اینا چه مذهبی باشن چه آتئیست آدمو روانی میکنن ... و همیشه دنبال دعوا با اقشار مخالف یا مختلف هستن ...وا بدید لعنتیا همتون دارید فارسی حرف میزنید... همزبونی حرمت داره

تا حالا آنقدر حس ترس نداشتم دو شب هست که نخوابیدم با امشب میشه سه شب

خیر ایشون نمیاد به خوابت 

شاید تو ایشون رو در خواب ببینی .

ضمن اینکه ایشون بیشتر محتاج خیرات هستن پس دلیل نداره بیاد و بترسونت.

شما واسش فاتحه بخون و راحت بگیر بخواب 

سوالی بود بپرس

شهادت رهبر شهیدم مبارک ...راه ادامه دارد .شبهه یا سوالی داشتید بپرسید ...فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید ...............................حدیث کسا حداقل ۳ نفری بخوانید برای این ایام و سوره فتح........................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........