2777
2789
عنوان

شب اول قبر

197 بازدید | 23 پست

خیلی حس ترس دارم دایی ام فوت کرده ( دایی مادرم ) من جنازه ایشون دیدم و حالم بد هست نماز میت برای ایشون نخوندم عذاب وجدان دارم میترسم اگه بخوابم توی خوابم بیاد به نظرتون چیکار کنم ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا رحمتشون کنه 

اون بنده خدا خودش کار داره اونجا

هنوز توی محیط اون طرف جدیده و شاید از این جهت سختش باشهو تا چهل روز فرصت بهتری هست براش خیرات بدید بهش میرسه و براتون دعا میکنه و دعای اموات مستجابه

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

اگر در توان هست حتما نماز بخونید براشون هدیه کنید 

استغفار بگید از طرفشون 

اگر میترسی چراغ رو روشن بزار 

یا نهایتا بگو یک نفر شب ها چند مدتی بخوابه

خدایااا حافظ فرزندانم باش 🙏🏻💜 اینجا که می آیی باید بد بخت باشی تا قابل درک و احترام و باور باشی ، اینجا که هستی نباید از کسی جواب بخواهی وگرنه عقده ای میشوی ، مبادا وقت گرانبهایشان را با سوالات ساده بگیری چرا که تاپیک های مادر شوهر و خواهر شوهر و خیانت از دستشان در میرود ، اینجا فقط برای کارآگاه بازیست نه برای کمک به همدیگر! اینجا کسی چشم دیدن خوشبختی دیگری را ندارد ، اینجا هررررچه بدبخت تر باشی شاخ تر میشوی ! اینجا نی نی سایت است سرزمین عجایب!!!🚫

به خدا گمان نیک داشته باش عزیزم خودتو بسپار به خدا 

خودش ترو آفریده اگه تو دستتو از توی دستش رها نکنی محاله تورو رها کنه

روح که زنده به گور نمیشه 

یه جسم بی‌جان میره زیر خاک که هیچی حس نمیکنه

خدا رحمتشون کنه اون بنده خدا خودش کار داره اونجاهنوز توی محیط اون طرف جدیده و شاید از این جهت سختش ب ...

پنج صبح برایش باید کاسه بکشکونیم چیزی که شنیدم این بود که تا یک روز روحش سرگردان هست 

تا حالا آنقدر حس ترس نداشتم دو شب هست که نخوابیدم با امشب میشه سه شب

خیر ایشون نمیاد به خوابت 

شاید تو ایشون رو در خواب ببینی .

ضمن اینکه ایشون بیشتر محتاج خیرات هستن پس دلیل نداره بیاد و بترسونت.

شما واسش فاتحه بخون و راحت بگیر بخواب 

سوالی بود بپرس

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد