ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
عزیزم...فکر میکنی اونهایی که خونه دارن مشکل ندارن....اصلا این دنیا همه اش اذیت هست...از شکم مادر شروع شده تا اخرش...حالتو بکن....بخدا اونهایی که مال وثروت زیاد دارن خیلی مشکلات گنده دارن...مهربان باش اگه همسرت دنبال نون حلال هست ...دستشو ببوس ...با آرامش زندگی بکن....خیالت هم راحت باشه ....تو مهربان باش خدا میرسونه ..اگر هم نرسوند فدای سرت ...نشده...دنیا ارزش اینهمه فشار نداره...به درک ....حالتو ببر
یعنی حقم نیست توی این دنیا ی خونه داشت باشم؟؟خواهرام هرکدوم ۴ پنج تا خونه دارن .خوانواده همسرمم هرکد ...
عزیزم این اصلاً ربطی به حق و حقوق تو نداره،مسلمه که هرکسی باید از ارانش و رفاه برخوردار باشه و اگه نداریمش مشخصه دلیلش چیه،اگه دست از مقایسه خودت با بقیه برداری،حالت خیلی بهتر میشه،هرکسی شرایط خودشو داره،شاد بودن یا نبودنتو منوط به داشتن خونه نکن،خیلی اذیت میشی
عزیزم این اصلاً ربطی به حق و حقوق تو نداره،مسلمه که هرکسی باید از ارانش و رفاه برخوردار باشه و اگه ن ...
گاهی میگم خودمم چندساله کار میکنم هرچی میدویم به جایی نمیرسیم فقط خرج خورد و خوراک میشه. قبلنا نتونستیم چیزی بخریم البته دوتا زمین خریدیم چندسال قبل ولی کلاه سرمون رفت و پولمون نابود شد. بعدم که چندسال وضع مالیمون بد شد همسرم بیکار بود