2777
2789
عنوان

هک تلگ رام

288 بازدید | 39 پست

چجوری هک کنم؟ گوشی طرف دستم نیست!! 

خیلی مهمه 

لپ تاب دارم 

میگن ی روش هس با لپ تاب میشه

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیشه که بدون گوشی اون فرد چون یه کد ارسال میشه به شماره طرف و میفهمه

مطمئنی نمیشه؟؟

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍

با گوشی میشه که باید پیشت باشه 🙁 یا لب تاپ اگه مال اون باشه که خودش یه نسخه از تل رو روی اون نصب کرده باشه

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

من باید نگا کنم

اینکار نکنی بهتره.ادم یوقتها ندونه خودش راحت تره.اگر شوهرته که بدتر.اگرم نیس نمیدونم چرا میخواهی.من بعنوان کسی که خودش اینکارو کرده میگم نکن..اذیت میشی.خیلی .

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  

وقتی گوشی اون فرد رو داشته باشی حداقل اون کد که میاد رو میتونی زود پاک کنی

اما تو تل گرام خود اون شهص هم یه پیام میره که بااین شماره فردی از جایی وارد تل گرام شده

اونم بره تو تنظیمات تل گرامش میفهمه هک شده و میبنده

کلا گوشی طرف دستت نباشه نمیشه هک کرد که

اگه تو دسترس باشه بتونی خرش کنی گوشیشو بگیری 😎یا کدو ازش بگیری میشه😃

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی