2777
2789
عنوان

هک تلگ رام

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 39 پست
خوب دیگه راهی نداره پس.باید رمز گوشی و رمز تلگرامشو داشته باشی تا هم کدی که براش میادو پاک کنی هم پی ...

😣😣😣😣😣راه نداره؟

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍
یعنی بدون کد راه نداره؟؟

نه اصلا نمیشه

فقط مهندسی اجتماعی

مثلا من یه بار اونموقعی که با شوهرم دوست بودم ازش کد گرفتم!بهش گفتم از صفحه تگلرامت اسکرین شات بگیر ببینم باکی حرف میزنی!چند دقه قبلش ام واسش کد فرستاده بودم

وقتی عکس فرستاد منتظر شدم افلاین شه کدو زدم پیامای تلگرامم پاک کردم که نبینه

یه بارم گوشیشو داد ببرم بزنم به شار ژ ،اونموقع ام تلگرامشو نصب کردم تو گوشی خودم

باید زرنگ باشی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه اصلا نمیشه فقط مهندسی اجتماعی مثلا من یه بار اونموقعی که با شوهرم دوست بودم ازش کد گرفتم!بهش گف ...

حالا چکارکنم

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍
ارتباطت با طرف چطوریهع

گوشیش دستم نمیده 

یعنی برنامه ای هست که بشه هک کرد؟ بدون داشتن رمز؟!

اره ولي بايدً بلد باشيً من خودم انجام ندادم ولي ميگفتم نيست همچين چيزي، دوستم گفت هست رمز دومتو بردار بهت بگم چه مسيجايي داريً، قشنگ وارد شده بودً وليً توي قسمت ستينگ ميزنه چنتا دستگاه فعال هستن تا چك نكني نميبيني 

SPY24 یک بسته نرم افزاری موبایل با نصب بسیار آسان است که با نصب آن روی تلفن همراه فرزندانتان به شما این امکان را می دهد تا از راه دور

تماس ها و پیامک ها و مکاتبات با دوستان و مخاطبین

ارتباطات شبکه های اجتماعی همچون تل گرام ، واتس اپ

موقعیت مکانی لحظه ای و مسیر های پیموده شده روزانه

برنامه ها و بازی های مورد استفاده و مدت زمان استفاده از آنها

تحت نظر بگیرید و از دغدغه های فکری و یا آشفتگی های روحی روانی رهایی یابید و با استفاده از قابلیت کنترل از راه دور گوشی تلفن همراه مراقب آن ها باشید تا از آسیب های احتمالی پیشگیری به عمل آورید.