miniava مدیر استارتر عضویت: 1401/04/18 تعداد پست: 4962 عنوان بچه ها بیاین ب من جایزه بدین 92 بازدید | 5 پست با لینکم برید هم ب من ۴۵ تومن میده هم ب شماهر نفری ک دعوت کنید ۴۵ میگیریدفقط تا امشب ب مناسبت روز پدرhttps://my.tlyn.ir/register?referral=QMDAOVفقط اطلاعاتو تا اخر باید تکمیل کنید و شماره کارتم توی مدیریت کارتها بزنید تا جایزه بده مشاور کنکورم تیم خفنی داریم اگه خواستی مشاور همراهی برا کنکورت داشته باشی پیشتم حتما بهم پیام بده 1403/10/25 | 16:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
t142 عضویت: 1403/09/05 تعداد پست: 5121 ا ه عزیزم گوشها دراز شماره کارت با مشخصات هم بدیم چشم میدیممممممممممم Mediyo.ir
miniava مدیر استارتر عضویت: 1401/04/18 تعداد پست: 4962 ا ه عزیزم گوشها دراز شماره کارت با مشخصات هم بدیم چشم میدیممممممممممم دروغ نیست🫥خودم از همینجور برنامه ها پول دراوردم🫥برو سرچ کن تحقیق کن اگه دروغ بود بعد بیا حرف بزن مشاور کنکورم تیم خفنی داریم اگه خواستی مشاور همراهی برا کنکورت داشته باشی پیشتم حتما بهم پیام بده
t142 عضویت: 1403/09/05 تعداد پست: 5121 دروغ نیست🫥خودم از همینجور برنامه ها پول دراوردم🫥برو سرچ کن تحقیق کن اگه دروغ بود بعد بیا حرف بزن چشممممم Mediyo.ir
miniava مدیر استارتر عضویت: 1401/04/18 تعداد پست: 4962 چشممممم سرچ کردم خودم عکسشم گرفتم فرستادم هنوز نیومده ولی دوس داری خودت برو سرچ کن برنامه طلاین مشاور کنکورم تیم خفنی داریم اگه خواستی مشاور همراهی برا کنکورت داشته باشی پیشتم حتما بهم پیام بده
miniava مدیر استارتر عضویت: 1401/04/18 تعداد پست: 4962 چشممممم میخوای ی برنامه دیگه بدم بزنی ک شماره کارت نخواد؟من دعوت دوست خیلی میخواموال گلدمو بدم بهت؟قبلش سرچ کن مطمئن شی کلاهبرداری نیسبرو تو سایت وال گلد اصن من لینک نمیدمخواستی بری تو ولی کد دعوت منو بزن3o0ex مشاور کنکورم تیم خفنی داریم اگه خواستی مشاور همراهی برا کنکورت داشته باشی پیشتم حتما بهم پیام بده