فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
عجیب که اولا به نظرم لیلا هستی میگی لیلی، بعد اصولا اسم پسر رو اگه بخوان ست کنن با اسم پدر در نظر می ...
عذر میخوام ولی بی ربط بود
تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......
ببین بنظر من ست بودن با اسم مادر و پدر مهم نیست البته سلیقه و نظر خودت محترمه من فقط نظر خودم رو میگم
ب نظر من تو نسل جدید باید اسمی رو بچت بزاری که دو روز بعد تو مدرسه رفت خجالت نکشه و کیف کنه از اسمش ی اسم جدید ولی عجیب غریب نباشه خوب باشه
همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️
از من میشنوی ست کردن رو کلا بذار کنار چون ی ایلیا هست فقط که اونم یجوریه اسم خوشگل بذار رو بچت اسم م ...
اره
اروین خوبه یا تو این مدلا
فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن
ببین بنظر من ست بودن با اسم مادر و پدر مهم نیست البته سلیقه و نظر خودت محترمه من فقط نظر خودم رو میگ ...
درسته ولی واقعا هیچی ب ذهنم نمیرسه