2821
2789
عزیزم زلزله دلیل علمی داره و به منطقه جغرافیایی بستگی داره. ژاپن زلزله میاد هشت ریشتر. بقیه حرفایی ...

زلزله رو بیخیال برا من و بقیه دعا کن حالا که بارداری برا ما هم از ته دل بخواه

28 سالمه، خدایا شکرت بخاطر قشنگ ترین هدیه زندگی .دعا کنین صدای قلبشو بشنوم.
چی بگم والا من دوست ندارم مثه اونا باشم از خودم بدم میادمثه اونا رفتار کنم ولی اگه بخام یکم شل جلو ...

ببین عزیزم من هم خیلی خوب درکت می کنم چون این چیزایی که میگی برای خودم هم پیش میاد و من تصمیم گرفتم باهاشون کمتر رفت و امد کنم و خودم رو بزنم به بی خیالی و اگر کاری می کنم فقط برای خدا بکنم... شاید اگر بهت بگم خانواده شوهرم با من چه کردن بشینی برای من های های گریه کنی انواع و اقسام بدها...همه جوره... اما خوب چاره ای نیس باید یه جوری ادامه داد...

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

زلزله رو بیخیال برا من و بقیه دعا کن حالا که بارداری برا ما هم از ته دل بخواه

چشم رو چیشوم. ایشالا خدا به تمام کسای که منتظرن بده. به شما خارج از نوبت بده. الهی آمین 

اخ شوهرم دوست داره بره هفته ای یکی دوبار سر بزنه به مادرش منم دلم نمیاد ناراحتش کنم خوب مادرشه

نمیشه کم کنم رابطمونه

ولی مادرش

بیخیال 

عشق من همسرمه خدا جونم عشقمونو پایدارکن ،تا کور شود هرآنکه نتواند دید
چشم رو چیشوم. ایشالا خدا به تمام کسای که منتظرن بده. به شما خارج از نوبت بده. الهی آمین 

دمت گرم ان شالله شمام ی نی نی ناز و تپل مپل با قدم پر رزق و روزی بغل بگیری

اخ شوهرم دوست داره بره هفته ای یکی دوبار سر بزنه به مادرش منم دلم نمیاد ناراحتش کنم خوب مادرشه نمیش ...

خب اون بره سر بزنه بیاد یبار تنها یبار تو هم برو

دمت گرم ان شالله شمام ی نی نی ناز و تپل مپل با قدم پر رزق و روزی بغل بگیری

من هم وقتی می خواستم سر پسرم باردار بشم تخمدانهام درد می کرد... نگران نباش...ان شالله خیره ...

من هم وقتی می خواستم سر پسرم باردار بشم تخمدانهام درد می کرد... نگران نباش...ان شالله خیره ...

ان شالله هر چی خدا بخواد