2777
2789

من بیدارم🤗🤗🤗🤗🤗🤗

جاتون خالی قلیون میوه ای میکشم😊😊😊😊

مامان بزرگم همیشه میگفت:ننه خوشبختیتو جار نزن،نذار کسی بگه خوش بحالش،همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت🌼🌼🌼

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من دارم از بی خوابی هلاک میشم ولی سعی میکنم نخوابم چون خوابم سنگینه زلزله بیاد نمیفهمم

درکت میکنم...مشهدم زلزله اومد اولین جا مشهد بود وای که چقدر بد و استرس اوره😔

مامان بزرگم همیشه میگفت:ننه خوشبختیتو جار نزن،نذار کسی بگه خوش بحالش،همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت🌼🌼🌼
چون اقایون اختلاسشونو رعایت نمیکنن به عذاب الهی دچار شدیم

آخه هر جور فکر می کنم می بینم کشورهای دیگه هم خیلی بیگناه نیستنا چرا اونجاها اینجوری نمی شه؟ مثلا همین عربستان چقدر مردم بیچاره یمن رو هر روز می کشه و ... زلزله ها خیلی مشکوکه به نظرم...

من ی هفته تخمدان چپم درد داشت امشب شده طرف راستم تا حالا اینجوری نبودم

ایشالا که چیزی نیست منم یه مدت خیلی تخم دان هام تیر میکشید رفتم دکتر سونو کرد گفت چیزی نیست ولی هنوزم بعضی وقتا از جام که پا میشم یا یه ذره میکشم بدنمو تخم دانام تیر میکشه نمیدونم چرا

چی بگم والا

من دوست ندارم مثه اونا باشم از خودم بدم میادمثه اونا رفتار کنم

ولی اگه بخام یکم شل جلوشون در بیام ضربه های زیادی به زندگیم میزنن مثه اونیکی جاریام

بیچاره سالی چند بار میگن اینبار دیگه طلاق میگیریم

عشق من همسرمه خدا جونم عشقمونو پایدارکن ،تا کور شود هرآنکه نتواند دید
درکت میکنم...مشهدم زلزله اومد اولین جا مشهد بود وای که چقدر بد و استرس اوره😔

خیلی سخته همش دلشوره دارم دست و دلم به کار خونه نمیره فکرشو بکن منی که امکان نداشت یه شب خونه ر  جارو نکشم الان دوشبه که خونمو جارو نکشیدم واقعا نمیتونم امشب که برگشتم خونه گریم گرفت گفتم نکنه یه موقع بشه دیگه خونه نداشته باشم😢😢😢😢😢😢😢

آخه هر جور فکر می کنم می بینم کشورهای دیگه هم خیلی بیگناه نیستنا چرا اونجاها اینجوری نمی شه؟ مثلا هم ...

عزیزم زلزله دلیل علمی داره و به منطقه جغرافیایی بستگی داره. ژاپن زلزله میاد هشت ریشتر.

بقیه حرفایی که زده میشه چرته محضه . ذهنتو درگیرش نکن

ایشالا که چیزی نیست منم یه مدت خیلی تخم دان هام تیر میکشید رفتم دکتر سونو کرد گفت چیزی نیست ولی هنوز ...

من دو روز از پریم میگذره بی بی منفی شدم ولی نمیدونم این دردا واسه چیه

28 سالمه، خدایا شکرت بخاطر قشنگ ترین هدیه زندگی .دعا کنین صدای قلبشو بشنوم.