2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

نامزده

توروقرآن برو از طرف من بهش بگو هیچی ارزش اینو نداره این کارو بکنی جون آدم مهم تره ارامشت مهم تره توروقرآن نذار این کارو بکنه بگو دور باشد از غریبه نگرفتی که شوهرته حلاله چه رسم مزخرفی هست حتما باید لباس عروس بپوشی بعدا حامله بشی مثلا با پوشیدن اون چه اتفاقی میوفته بچه رو بخاطر لباس عروس منکه این همه بچه دوست داشتم الان متنفر شدم انقدر عذاب داره میگم نشدم فدای سرم جونم مهم تره بگو بخاطر مردم با جون خودت بازی نکن خدا بدون منت بهت داده بی درد سر برو لذتشو ببر ببینی چقدر مردم اسیرن هزینه میکنن که بشه جونشونم میره ولی نمیشه بگو شاید اینو بنداری فردا دیگه نتونی مادر بشی برو از طرف من اینارو بگو از طدف یک زن از طرف یک مادر که بچه نداره ولی اندازه یک مادر درد کشیه حتما بگو

والا من اصلا خبر نداشتم اند‌متریوز دارمامسال رفتم چکاب ک باردار شم دیدم اندومتریوز دو طرفه تخمدان دا ...

لکه بینی بین قاعدگی هم داری؟

سوزش و درد هنگام رابطه و ادرار؟

اگه اینجا نمیتونی حرف بزنی بیا پی وی

مشاوره زیبایی اندام (بانوان)🚶♀️💃🏃♀️🚶♀️🚶♀️💃💃که متاسفانه وقتم خیلی محدود شده و خیلی کم میتونم اینجا در خدمتتون باشم

نه درد خاصی نداره مث معاینه میمونه دگ اسپکلوم میکنن داخل زیاذ طول نمیکشه ۵ مین طول میکشه کلا بعدش در ...

انشالله ک همین دفعه جواب میگیری عزیزم 😍

ببین اینا چی ان که بِینِشون این منِ تیکه پاره آدم ترینم ...
لکه بینی بین قاعدگی هم داری؟سوزش و درد هنگام رابطه و ادرار؟اگه اینجا نمیتونی حرف بزنی بیا پی وی

میتونم بجرفم راحتم

نه این مشکلار‌و نداشتم 

فقط قبل از پریودی دو روز قبل همیشه لکه بینی داشتم و اینکه دردم زیاده همش ژلوفن میخورم همین