2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نامزده

توروقرآن برو از طرف من بهش بگو هیچی ارزش اینو نداره این کارو بکنی جون آدم مهم تره ارامشت مهم تره توروقرآن نذار این کارو بکنه بگو دور باشد از غریبه نگرفتی که شوهرته حلاله چه رسم مزخرفی هست حتما باید لباس عروس بپوشی بعدا حامله بشی مثلا با پوشیدن اون چه اتفاقی میوفته بچه رو بخاطر لباس عروس منکه این همه بچه دوست داشتم الان متنفر شدم انقدر عذاب داره میگم نشدم فدای سرم جونم مهم تره بگو بخاطر مردم با جون خودت بازی نکن خدا بدون منت بهت داده بی درد سر برو لذتشو ببر ببینی چقدر مردم اسیرن هزینه میکنن که بشه جونشونم میره ولی نمیشه بگو شاید اینو بنداری فردا دیگه نتونی مادر بشی برو از طرف من اینارو بگو از طدف یک زن از طرف یک مادر که بچه نداره ولی اندازه یک مادر درد کشیه حتما بگو

والا من اصلا خبر نداشتم اند‌متریوز دارمامسال رفتم چکاب ک باردار شم دیدم اندومتریوز دو طرفه تخمدان دا ...

لکه بینی بین قاعدگی هم داری؟

سوزش و درد هنگام رابطه و ادرار؟

اگه اینجا نمیتونی حرف بزنی بیا پی وی

مشاوره زیبایی اندام (بانوان)🚶♀️💃🏃♀️🚶♀️🚶♀️💃💃که متاسفانه وقتم خیلی محدود شده و خیلی کم میتونم اینجا در خدمتتون باشم

نه درد خاصی نداره مث معاینه میمونه دگ اسپکلوم میکنن داخل زیاذ طول نمیکشه ۵ مین طول میکشه کلا بعدش در ...

انشالله ک همین دفعه جواب میگیری عزیزم 😍

ببین اینا چی ان که بِینِشون این منِ تیکه پاره آدم ترینم ...
لکه بینی بین قاعدگی هم داری؟سوزش و درد هنگام رابطه و ادرار؟اگه اینجا نمیتونی حرف بزنی بیا پی وی

میتونم بجرفم راحتم

نه این مشکلار‌و نداشتم 

فقط قبل از پریودی دو روز قبل همیشه لکه بینی داشتم و اینکه دردم زیاده همش ژلوفن میخورم همین