2777
2789
نه میخوام سوءتغذیه شم آخرشم بمیرماعتصاب غذا کردم با خودم💔🥲

از خدا بترس زن

شوهرت به هیچ جاش نیست لجبازی نکن

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

فک کردی من دوسش نداشتم اما به ذات کارش فکر کن ک تو زجر میکشی و اون عاشقت کردو گذاشت و رفت 

به این فکر کن که زجرتو دیدو ولت کرد رفت ادم واقعی ک تو دوسش داری اینه نه اون ک تو رویا ازش ساختی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا اگه دوسم داشت هیچ وقت سر راهم قرارش نمیداد

خدا دوستت داره میخواد قوی بشی

😜 پس نشون بده که قوی‌هستی

یه زن عاشق قوی!

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

فک کردی من دوسش نداشتم اما به ذات کارش فکر کن ک تو زجر میکشی و اون عاشقت کردو گذاشت و رفت به این فکر ...

شاید بمیرم پشیمون شه بیاد سر قبرم سرم بزنه 

اونجوری به بهونه ی فاتحه میتونم کنارش باشم

من غذا هم‌نمیخورم میخوام بمیرم که بیاد سر قبرم

سرقبرتم نمیاد ببخشید اینو میگم بخور و بخواب فقط زمان بگذره تو التماسش فقط نکن پیام نده کم محلش کن برمیگرده با این کارا گشنگی دادن ب خودت و زجه زدن بیشتر هم ازت فرار میکنه خود دانی

نیستم این یه واقعیته

باید قوی باشی

😀💓

اما اگه دوست داشت بلاتکلیفم نمیکرد بلاتکلیفم بلاتکلیف

اتفاقاً الان میتونی تصمیم درست بگیری و درست فکر کنی.راههایی که من رفتم رو توتجربه نکن خواهش میکنم.جوونیم و روزهای خوش هدر شد😭😭😭

هیچوقت نذار یه بنده بی ارزش برات خدایی کنه 

شیطان که رانده گشت جز یک خطا نکرد ؛ خود را برای سجده آدم رضا نکرد ؛ شیطان هزاربار بهتر ز بی نماز ؛ او سجده بر آدم و این بر خدا نکرد 💚 خدایا تو که پشتمی روبروم هرچی میخواد باشه 💚

دقیقا به همین دلیل که اون خدای تو شده!

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲