2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون خیلی نگران بودم امروز جواب گرفتم دکترم نبود

عزیزم نترس من با این جواب اشنایی کامل دارم چون خودم امینوسنتز شدم غرباگریم مثبت بود ولی مال شما کاملا نرماله

❤️BE WITH GOD BE KING❤️
عزیزم نترس من با این جواب اشنایی کامل دارم چون خودم امینوسنتز شدم غرباگریم مثبت بود ولی مال شما کامل ...

ممنونم گلم انشاله بسلامتی زایمان کنی

آن سوی دلتنگی ها همیشه خدایی هست که داشتنش ، جبران همه نداشتن هاست**
عزیزم نترس من با این جواب اشنایی کامل دارم چون خودم امینوسنتز شدم غرباگریم مثبت بود ولی مال شما کامل ...

خانومی میتونی راهنماییم کنی؟؟تو غربالگری عدد ان تی ۲.۳ بود و ازمایش خون غربالگری خوب بود و ریسک سندروم و تریزومی اسکرین منفی بود و نرماله.الان من نگران عدد ان تی هستم باید چیکار کنم؟؟😔

خانومی میتونی راهنماییم کنی؟؟تو غربالگری عدد ان تی ۲.۳ بود و ازمایش خون غربالگری خوب بود و ریسک سندر ...

خانمی من تازه پیامتو دیدم.من ازمایش امینو سنتز دادم جوابش سالم در اومد.اکوی قلب جنینم دادم اونم خوب بود دیگه خیالم راحت شد الانم دوقولوهام سالم بغلم خوابن ۳ ماهشونم هست.اصلا نترس این ازمایشا همش الکیه بخدا فقط استرس میدن به مادر بدبخت

❤️BE WITH GOD BE KING❤️
خانمی من تازه پیامتو دیدم.من ازمایش امینو سنتز دادم جوابش سالم در اومد.اکوی قلب جنینم دادم اونم خوب ...

من میگم چون ان تی یکم بالاس سل فری بدم؟؟ازمایش خونم منفی بود همه ریسک ها پایین.

۲۴ سالمه اولین بارداریمه.الان نگران عدد ان تی ۲.۳ هستم

من میگم چون ان تی یکم بالاس سل فری بدم؟؟ازمایش خونم منفی بود همه ریسک ها پایین.  ۲۴ سالمه اولی ...

عزیزم یه مشاوره ژنتیک برو باهاشون صحبت کن اونا بهت میگن باید چیکار کنی

❤️BE WITH GOD BE KING❤️