بگو عزیزم قرار نیست تو هر کار کردی منم بکنم ، هر کی برنامه زندگی خودشو داره
قربون دستت جانماز مارم آب بکش ... اگه چیزی از تفکرات و سبک زندگی من (نه اعتقاداتم) برات عجیب میاد یادت باشه این زندگی منه لزومی نداره قبولش کنی ، قضاوتش کنی ، مسخره اش کنی اما میتونی مخالفش باشی و با نهایت انسانیت از کنارش بگذری
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
از این به بعد هم گلم چون آماذ سقط بالا رفته تا ۵ ماه تمامت نشده به کسی نگو
قربون دستت جانماز مارم آب بکش ... اگه چیزی از تفکرات و سبک زندگی من (نه اعتقاداتم) برات عجیب میاد یادت باشه این زندگی منه لزومی نداره قبولش کنی ، قضاوتش کنی ، مسخره اش کنی اما میتونی مخالفش باشی و با نهایت انسانیت از کنارش بگذری
گیسو سلام خوبی یلدا مبارک ....جاری منم بیشعور ولش بابا راستی خوش به حالت خونتون بودی من رفتم ریخت نح ...
سلام گلم...منجاریم بالا بود ..پدر شوهرم گفت بیا گفتم پله ممنوعه واسم..والاااا ...شب یلدا اونیه که بری بخندی بزنی برقصی..نه اینکه بری ۴ تا نکبت و ببینی شبت قهوه ای شه برگردی خونه😊😊😊
گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”