2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

منم اصلن به روی خودم نیاوردم خواهرشوهرمم بنده خدا سریع بحث و عوض کرد اما دفعه اولش نیست

بگو من مگر دیوانم بچه بیارم فعلا میخوام از جوونیم لذت برم برم مسافرت تفرین ورزش  و ال و بل 

من مامان کنجدم   Thank God..my wish comes true 2017......baby...2018

کلا آخر بی شعوریه از کسی در مورد بچه داشتن سوال کرد...یه لحظه فکر کنیم مشکلی دارن و سخت در تلاشن و با این سوال خورد بشن

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

اینسری بگو گاوم میزاد باید بفهمی بزرگ.کردن سخته و احتیاج ب آمادگی داره

در دنیا هیچچیز ارزشنگرانیندارد             وقتیرویایزیبایی مثل خدا ساکن قلبت باشد.     ❤💚💜❤💚💜❤💚

اره ميدونم چي ميگي استارتر 

بعضيا خيلي بيشعورن 

من كلا ادميم كه غمم نشون نميدم 

هميشه پيش همه ميخندم غصه هام تو دلمه ولي يه بار يه بنده خدايي به من گفت تو خيلي بي درد و عاري كه ميتوني نبود مامانت تحمل كني من حتي نميتونم فكرشو كنم يه لحظه مامانم نباشه اگه من جاي تو بودم تا الان مرده بودم اينقدر دلم شكست كه همون لحظه اشكام سرازير شد  

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔
بگو من مگر دیوانم بچه بیارم فعلا میخوام از جوونیم لذت برم برم مسافرت تفرین ورزش  و ال و بل  ...

اره شوهرمم همینا میگه حالا خدارا شکر نزاشتم از سقطام بویی ببره والا با اون زبونش....

منم اصلن به روی خودم نیاوردم خواهرشوهرمم بنده خدا سریع بحث و عوض کرد اما دفعه اولش نیست

عزیزم ناراحت شدم واقعا بخاطر رفتار جاریت کاملاً درکت میکنم منم یه سقط داشتم که با جاریم با هم حامله بودیم اون بچه اش بدنیا اومد ولی مال من سقط شد حرفهاش هیچ‌وقت از یادم نمیره

مادر بودن ناب ترین احساس دنیاست...مادر بودن یعنی نفس کشیدنت بسته به نفس های فرزندت... به نظرم بعد از عشق خدا عشق مادر قوی ترین عشق جهانه