2821
2789
چرا عزیزم

همش از بچه و اینا حرف زدن . اصلا چندروزه دارم در این باره حرف میشنوم. با اینکه همه هم میدونن دوبار سقط داشتم

یک صلوات هدیه به دل شکسته خانم رباب  

بگو عزیزم قرار نیست تو هر کار کردی منم بکنم ‌ ، هر کی برنامه زندگی خودشو داره

قربون دستت جانماز مارم آب بکش ... اگه چیزی از تفکرات و سبک زندگی من (نه اعتقاداتم) برات عجیب میاد یادت باشه این زندگی منه لزومی نداره قبولش کنی ، قضاوتش کنی ، مسخره اش کنی اما میتونی مخالفش باشی و با نهایت انسانیت از کنارش بگذری

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره ميدونم چي ميگي استارتر  بعضيا خيلي بيشعورن  من كلا ادميم كه غمم نشون نميدم  هم ...

ای وای 

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

از این به بعد هم گلم چون آماذ سقط بالا رفته تا ۵ ماه تمامت نشده به کسی نگو

قربون دستت جانماز مارم آب بکش ... اگه چیزی از تفکرات و سبک زندگی من (نه اعتقاداتم) برات عجیب میاد یادت باشه این زندگی منه لزومی نداره قبولش کنی ، قضاوتش کنی ، مسخره اش کنی اما میتونی مخالفش باشی و با نهایت انسانیت از کنارش بگذری
اره شوهرمم همینا میگه حالا خدارا شکر نزاشتم از سقطام بویی ببره والا با اون زبونش....

واای چقد خوب ک سقطاتو نگفتی

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
اره ميدونم چي ميگي استارتر  بعضيا خيلي بيشعورن  من كلا ادميم كه غمم نشون نميدم  هم ...

منم خیلی خودمو جلو دیگران شاد نشون میدم اما واقعا کارای این تو مخمه البته کل خانواده همسرم میگن برات حسوده

ولی من دیدم اونا ک طعنه میزنن دل میشکنن هیچیشون نمیشه😑😑تو فیلما فقط دیدم بلایی سرشون میاد.تو واقعیت نه😕😕

گیسو سلام خوبی یلدا مبارک ....جاری منم بیشعور ولش بابا راستی خوش به حالت خونتون بودی من رفتم ریخت نح ...

سلام گلم...من‌جاریم بالا بود ..پدر شوهرم گفت بیا گفتم پله ممنوعه واسم..والاااا ...شب یلدا اونیه که  بری بخندی بزنی برقصی..نه اینکه بری ۴ تا نکبت و ببینی شبت قهوه ای شه برگردی خونه😊😊😊

همش از بچه و اینا حرف زدن . اصلا چندروزه دارم در این باره حرف میشنوم. با اینکه همه هم میدونن دوبار س ...

درکت میکنم اما تو کوتاه میا و درمانتو ادامه بده من مطمئنم این روزا تموم میشه

همشم جلوی شوهرم خودشیرینی میکرد برادرشوهرم بامن حرف میزنه جاریمم با شوهرم....👺پسرمو گرفته بغلش مثلا ...

من کلا جاریمو تو این ۲ سال فک کنم ۵ بار نگاه کرده باشم..اصولا نگاهش نمیکنم😊😊بعدم اون اون از این کارا نمیکنه😂😂شوهرمم ازش متنفره😑😑😑😑

همشم جلوی شوهرم خودشیرینی میکرد برادرشوهرم بامن حرف میزنه جاریمم با شوهرم....👺پسرمو گرفته بغلش مثلا ...

لی لی جاری تو آخه مشکل داره ...مثل هرزه ها رفتار‌میکنه..عوضی

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز