2777
2789

این همسایه بالایی مامانم اینا نصفه شبی داره یورتمه میره تو خونه ش و هی پنجره ریلی رو باز و بسته میکنه

همش فکر میکنم زلزله س

مردم از استرس

نمیدونم چرا نمیکپه نصفه شبی

اه

دوست من اگه تحمل نظرات مخالف رو نداری، تاپیک نزن. دلیلی نداره همه باهات هم عقیده باشن. اگرم تاپیک زدی، نظر مخالف هم دیدی، لااقل توهین نکن. شعور داشته باش. مرسی.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

این همسایه بالایی مامانم اینا نصفه شبی داره یورتمه میره تو خونه ش و هی پنجره ریلی رو باز و بسته میکن ...

دقیقا مث همسایه بالایی ما...انگار تو خونشون با اسب جا ب جا میشن 

من سزاوار تغییرات مثبت در زندگی ام هستم خدایا شکرت 😊🤲🏻
دقیقا مث همسایه بالایی ما...انگار تو خونشون با اسب جا ب جا میشن 

باور کن چند بار تا الان نفسم رو حبس کردم، گوش تیز کردم ببینم زلزله س.

با گوشیم نور میندازم رو لوستر ببینم تکون میخوره

اعصابم خرد شد

دیشبم تا 4 صبح پلک رو هم نذاشتم

دوست من اگه تحمل نظرات مخالف رو نداری، تاپیک نزن. دلیلی نداره همه باهات هم عقیده باشن. اگرم تاپیک زدی، نظر مخالف هم دیدی، لااقل توهین نکن. شعور داشته باش. مرسی.

کاش ادم میدونست چجوری قراره بمیره. لااقل راحت میخوابید

اونجوري كه ديگه عمرا ميخوابيدي 

چرا؟

خب اگه میدونستم تو زلزله نمیمیرم الان کپیده بودم دیگه

من همش فکر می کنم خونه داره می لرزه یه بارم شوهرمو بیدار کردم از شانسه بدم تازه واسه همسایه پایینی یسری دیگه الان مهمون اومد نمی دونم فازشون چیه😩😩

بچه هام یعنی تمام دنیام😍😍😍
چرا؟ خب اگه میدونستم تو زلزله نمیمیرم الان کپیده بودم دیگه

فك كن خدايي نكرده مثلا سكته تو خواب بود اونموقع چي؟ ول كن دوستم بخوام ايشالا تموم شده 

١ درصد فك كنين سركاريه!