2777
2789
عنوان

امروز از شوهرم بدم اومد

| مشاهده متن کامل بحث + 3995 بازدید | 78 پست
نفهم تویی همون برد پیت شوهر شکیرا خیانت کردن الان مقصر بقیه زن های جامعه بودن یا همون برد پیت و به ق ...

خفه بمیر فقط 

برو شوگر ددی رو بهش برس 

معلومه ذاتت چیه از اونایی که خراب میشه رو زندگی مردم 

حالم ازت بهم خورد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مردها همینن شوهر من با سه تازن چت میکنه.یکیشونم شوهر داشته شوهرش فهمیده بهم زدن مونده دوتا

ای بابا چه جوری اعتماد مرد

کاربر مرد خواهش می کنم به من کمک کنید تا حالم خوب بشهhttps://daigo.ir/secret/6868637840

عزیزم کار ندارم بد میپوشن یا نه بحث اینه این مدل زن ها یکی شالشم هم بیوفته بهش انگ خراب بودن میزنن ش ...

می دونی تازمانی فرهنگ سازی نشه همیشه مشکل هست ناراحتی حرف دوطرف درست منطقی شاید طرف بدپوش هست که گفته البته الان دیگه واسه مو خیلی این برچسب ها نمی زنند ولی واقعا بدپوش بسیار زیادتر هست

ای بابا چه جوری اعتماد مرد

خودمم مرده ام هر روز میرم یواشکی س. ک .س چتهاشونو میخونم حالم بد میشه نمیدونی چجوری دستام میلرزه

کاش یه روز بفهمم من نمیتونستم ،یاواقعا نمیشد.زنی خسته در دل تاریک شب به غم هایش به سرنوشتش به رنج هایش نگاهی کرد صبح موهای برفیش را محکم تر بست! متن دوم برای خودمه

عزیزم مردها خیلی پررو شدن ببخشید بعضی زن ها هم دیگه حد رو گذروندن فقط کم مونده با لباس زیر بچرخن بعد ...

نه واقعا خرابن اونا... دیروز 3تا خانم دیدم تو فروشگاه یکیشون شلوارش ازاین جدیدا بود مدل گیپور، قشنگ از زیرش شورتش معلوم بود، مشخص بود کاسبن، همینا جامعه رو به گند کشوندن ، یه دختره زیر20 سالم دیدم کراپ پوشیده بود ناف و شکم رو انداخته بود بیرون، اینا علنا دارن میگن من اینکاره ام 😏

الهی و ربّی من لی غیرک 💞 خدایا آخه من غیر تو کیو دارم💞

عزیزم زایمان کردی انداخت یکم بهمن ریخته بالاخره مثل قبل بخودت شاید نرسی شوهرت چقدر آدم نفهمی هست ،بعد چطور اجازه میدید از کسی تعریف کنه ،من همچین اجازه ای ندادم بهش هیچوقت،

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒..

من که خیلی سرد شدم ازش

عزیزم مردا تا یه چیزی رو درکش نکنن کوتاه نمیاند 

سعی کن دفعه بعدی رفتید جایی بااقایی کسی مغازه داری حرف زدی اومدی بیرون بگو اقائه اینطور نشسته بود و اونطور حرف میزد و فلان 

اینجوری دردشو حس میکنه و کارشو میذاره کنار

درهرصورت دیگه بهت انگ حساس بودن میزنه و هرروز عذاب میکشی 

حالا دیگه ملت پتو بپیچن دور خودشون چون شوهر های شماها مریضن و هرزه ؟ مردی که زن داره چرا باید توجهش ...

من خودم خوش تیپ و امروزی هستم ولی زن هم نباید مث هرزه ها لباس بپوشه 

الهی و ربّی من لی غیرک 💞 خدایا آخه من غیر تو کیو دارم💞