2777
2789
عنوان

امروز از شوهرم بدم اومد

| مشاهده متن کامل بحث + 3995 بازدید | 78 پست
ببین من کاری بنظرت ندارم ولی بعضی ها بسیار بد می پوشن امروز تو بازار دخترکم سن بامادرش نیم تنه تور ب ...

عزیزم کار ندارم بد میپوشن یا نه 

بحث اینه این مدل زن ها یکی شالشم هم بیوفته بهش انگ خراب بودن میزنن شوهر هول خودشون‌نمیبینن قرار نیست همه با چادر رو بنده برن بیان چون نصف مرد های جامعه مریضن که 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین بی کس نیست میدونم ادما بعضی وقتا خیلییی احساس تنهایی میکنن خودم که نمیگم،ولی اینحا کسایی هستن ...

اره گاهی میام اینجا حرف میزنم تا دق نکنم

کاش یه روز بفهمم من نمیتونستم ،یاواقعا نمیشد.زنی خسته در دل تاریک شب به غم هایش به سرنوشتش به رنج هایش نگاهی کرد صبح موهای برفیش را محکم تر بست! متن دوم برای خودمه

خدابزرگه خدادماغشو ب خاک میماله😔🥹

الهی به حق لحظه متولد شدن امیرالمومنین خدا تقاص منو بگیره

کاش یه روز بفهمم من نمیتونستم ،یاواقعا نمیشد.زنی خسته در دل تاریک شب به غم هایش به سرنوشتش به رنج هایش نگاهی کرد صبح موهای برفیش را محکم تر بست! متن دوم برای خودمه

الهی امین بخدا میگیره وتوخوشبخت میشی

خدا دعای منو نمیشنوه انشاالله خدا از دل و زبون شما دعای منو بشنوه

تو عروسی های ما همه زن‌ها لختن من اصلا ناراحت نمیشم اسمش روشه عروسیولی خیابونم عروسیه ؟؟ مجبورین ساپ ...

میدونی به نظرم بیشتر عقده شده برا یه عده که خودشون رو نشون بدن 

خانم و آقا سوار موتور شدن آقاهه چنان کلا و شال گردن و هد زده به سرش بعد خانمه شالشو انداخته دور گردن که سرش لخت باشه و موهاش دیده بشه 

این منطقیه؟!  اصلا درک نمیکنم عقده تا چه حد میتونه باشه 

تو عروسی های ما همه زن‌ها لختن من اصلا ناراحت نمیشم اسمش روشه عروسیولی خیابونم عروسیه ؟؟ مجبورین ساپ ...

مجبوری شوهری کنی که هر لحظه تن بدنت بلرزه مبادا یکی براش جذاب تر از تو بنظر بیاد ؟ همه جامعه مگه قراره به ساز تو برقصن چون شوهرت هوله 

اگر چیزی نمیپسندی و خوشت نمیاد برای خودت نگهش دار منم نمیپسندم ولی فضولی کسایی که اینجورین هم نمیکنم ...

با کسی که خودش رو زده به نفهمی نمیشه بحث کرد 

برد پیتم هول بود خیانت کرد ؟؟ آنجلینا به فانتزی هاش بها میداد ؟؟ 

شوهر شکیرا چی ؟؟ جنیفر چی ??

بیشتر زن‌ها و دختر ها از بی شوهری فقط میخوان با یکی رابطه داشته باشن براشون مهم نیست یارو زن داره با نه ؟؟ اینا رو بفهم نفهم

میدونی به نظرم بیشتر عقده شده برا یه عده که خودشون رو نشون بدن خانم و آقا سوار موتور شدن آقاهه چنان ...

نمی‌دونم حالا بیا برای بعضی ها توضیح بده 

هی میگن لباس به خودمون ربط داره ما پتو پپیچیم ؟؟ 

عقل نداری همینه دیگه اره زن‌ها و دخترهایی که مخصوصا چاک همه جاشون پیداست مریضن یه سر برو خارج ببین ز ...

حرفات درسته ولی ...

چشم ها اگر هرزه باشند تورا همانگونه که دوست دارند تصور می‌کنند _کورش بزرگ

مجبوری شوهری کنی که هر لحظه تن بدنت بلرزه مبادا یکی براش جذاب تر از تو بنظر بیاد ؟ همه جامعه مگه قرا ...

والا اینا که خودشون رو لخت می‌کنن تو خیابون بیشتر پدر و شوهر هول دارن تا ما که مثل آدم میپوشیم

با کسی که خودش رو زده به نفهمی نمیشه بحث کرد برد پیتم هول بود خیانت کرد ؟؟ آنجلینا به فانتزی هاش بها ...

نفهم تویی 

همون برد پیت شوهر شکیرا خیانت کردن الان مقصر بقیه زن های جامعه بودن یا همون برد پیت و به قول خودت شوهر شکیرا که زن داشتن ولی افتادن دنبال بقیه ؟ نفهم امثال تو ان که چشمشون رو‌همه چی بستن اینقدر شوهر ندیده بدبختن اعتقاد دارن همه جامعه مشکل دارن و همه زن ها خرابن و جوری که شوهر شما تحریک نشه باید بگردن 

بیا برو شوهرتو نگه دار معلومه چقدر چزوندتت که فشار زن های دیگه روز برات نزاشته 

ملت دیگه اختیار پوشش خودشونم نداشته باشن چون امثال تو بهشون فشار میاد و شوهرهای هولتون‌ میوفتن دنبال بقیه شما هارو هم به هیچ جاشون حساب نمیکنن اینقدر حقیرین اینجوری له له میرنین مرد نگه دارین به هر قیمتی ریپ نزن دیگه حالم بهم خورد بقیش تو درست میگی

حرفات درسته ولی ...چشم ها اگر هرزه باشند تورا همانگونه که دوست دارند تصور می‌کنند _کورش بزرگ

من اصلا مذهبی نیستم چادرم تو عمرم نپوشیدم ولی دیگه خیلی افتضاح شده