2777
2789
عنوان

امروز از شوهرم بدم اومد

| مشاهده متن کامل بحث + 3995 بازدید | 78 پست

من برادرشوهرم متاهله زنشم ازوناس ک بشدت ب خودش میرسه پولدارم هست شاغله ،کل صورتش عمله ،خلاصه خیلی به روز و شیکه.فهمیدم خیانت میکنه با یه آرایشگره شوهرمم میشناخت زنه رو برگشت گف آخه زنه لاغره چیزی هم نداره ک رفته با اون😐اوج وقاحت و فقط ببین شما.ذهنیتشون از زن قشنگ فقط سایز بالاتنه و پایین تنه بزرگه و جز رابطه با اینجور زنا ب چیز دیگه ای فک نمیکنن

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
نفهم تویی همون برد پیت شوهر شکیرا خیانت کردن الان مقصر بقیه زن های جامعه بودن یا همون برد پیت و به ق ...

مث اینکه تو بیشتر فشاری شدی 

چه مرد چه زن باید حجاب داشته باشه حجاب ن فقط در ظاهر بلکه تو چشم و گوش هم باشه 

حالا خودت زدی به اون راه که متاسفم فقط میگم خدا کمکت کنه راهت پیدا کنی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با کسی که خودش رو زده به نفهمی نمیشه بحث کرد برد پیتم هول بود خیانت کرد ؟؟ آنجلینا به فانتزی هاش بها ...

حوصله داریاااااااا

با امثال اینا بحث نکن 

بزار لخت باشن 

همینا فساد فحشا رو عادی سازی می‌کنند 

پوشش رابطه مستقیمی با حیا داره  که متاسفانه عده ای از این حیای ذاتی برخورد دار نیستن

من خودمم امروزی و خوشتیپم ولی طوری نیست که حیامو زیر سوال ببره 

تو هم جواب نده 

مثل میخ کوبیدن تو سنگ

عزیزم حالا که چشمای خوشگلت خورد به امضام دعا کن برای شوهرم کارخوب جور بشه شدیدا و عمیقا به دعات محتاجم❤️🌹🙏

نفهم تویی همون برد پیت شوهر شکیرا خیانت کردن الان مقصر بقیه زن های جامعه بودن یا همون برد پیت و به ق ...

فقط خفه شو 

مسواک بزن حتما 

معلومه از اون زن‌هایی گمشو خواهشا کثافت