2777
2789

براکجات؟

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️

لیزر پرتوان که مربوط به فیزیوتراپیه ؟

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

صورتم ضربه خورد ورم اورده چندماهه خوب نشده

بله مامانم براکمرش میره خیلی تاثیرداره

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
اره عزیزم میخوام ببینم نتیجش چطوره

خود فیزیوتراپها که میگن عالیه ولی خوب اگر استفاده کنن پول جدا میگیرن . شما کدوم عضو بدنت درگیره ؟

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭
برا التهاب هم شنیدم میگن خوبه من صورتم ورمش خوب نمیشه میخوام برم اما میترسم بازم برگرده

ن خوبع برو ان شالله که بهتر شی

خود فیزیوتراپها که میگن عالیه ولی خوب اگر استفاده کنن پول جدا میگیرن . شما کدوم عضو بدنت درگیره ؟

صورتم آسیب شدبد دید هیچ دکتریم نمیفهمه اصلا چرا ورم داره اونم ۹ ماه دیگه فکر لیزردرمانیم که التهابمو خوب کنه

برای کمرش چندجلسه رفت که حس بهبودی کرد دکترش بهش نگفته نتایج موندگارن یا نیس🥲؟

ده جلسه عمل کرده چون رعایت نمیکنه کار میکنه نخاع ملتهب میشه که اینو میره نتیجه میبینه

صورتم آسیب شدبد دید هیچ دکتریم نمیفهمه اصلا چرا ورم داره اونم ۹ ماه دیگه فکر لیزردرمانیم که التهابمو ...

نمیدونم میتونه روی التهاب اثری بزاره یا نه ! ولی اگر میخوای شروع کنی برو فیزیدتراپی های بیمارستانها که قیمتشون مناسب تره ! اگر تهرلنی برو بیمارستان چمران فکر کنم فیزیوترلپیش لیزرپرتوان داره 

ده جلسه عمل کرده چون رعایت نمیکنه کار میکنه نخاع ملتهب میشه که اینو میره نتیجه میبینه

پس مشکل اونم مثل من التهابه روزنه امیدی شد که منم خوب شم بعد ده جلسه خوب شد یا فقط دردش اروم شد ایشالا که نتایجش موندگار باشه اخه هزینشم خیلی بالاست